Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért ilyen "primitivek" az...

Miért ilyen "primitivek" az emberek?

Figyelt kérdés

pl egy macska kóborol a kertjébe és leakarja lőni/vagy meg is teszi és hasonlók.

nem mindenki,de nagyon sokan ezt csinálják!

ahelyett hogy pl le locsolná párszor vízzel meg elkergetné,egyböl ilyen brutális dolgokat csinálna

2011. aug. 5. 02:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet csak a lelkileg sérült emberek tesznek. Mivel más embereken nem tud uralkodni vagy más emberek elnyomják, ezért egy nála jóval kisebbel kezd, hiszen tudja biztosra, hogy ő fog nyerni.
2011. aug. 5. 02:33
 2/9 anonim válasza:
100%
mert hülye
2011. aug. 5. 03:05
 3/9 anonim ***** válasza:
28%
én is elzavarom az idegen macskát, mert soxor volt hogy felzabálták a mi kölyök macskánk elől a kaját. Azért le nem lőném, elég egy sicc vagy ilyesmi. Amióta a kutya a gyerekek miatt sokat van kennelbe felbátorodtak a dögök :D
2011. aug. 5. 05:47
 4/9 Tetszik a ***** válasza:
25%
Az én macskámat is szemen lőtték anno. Nem primitív emberek ezek, csak hát nem bíznak a "lelocsolásban". Ha lelövik az állatot, akkor biztos nem lesz kedve átjönni még egyszer.
2011. aug. 5. 05:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

:) Hát ha ez megnyugtat én például nem bántom az állatokat amik a kertembe vannak ,még a csigákat is összeszedem és elrakom a kertből mielőtt füvet nyírok. Sőt a békákat is elterelem a gép elől ,pedig nem a szívem csücske egyik se.

De nekem mondod milyenek az emberek??! -Kidobóként dolgozom,,, szerinted mennyi gyökérrel találkozok ?? Általában mind olyan erős lesz ha iszik ,mint a terminátor hiába 50 kiló vasággyal! Már néha úgy utálom az embereket hogy egy pszihológus konferanszének kéne túlóráznia rajtam 10-12 évet. De lehet már itt az se segítene!!

2011. aug. 5. 05:58
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
Locsolgattam, nem etettem. Emellett kutyát is tartok, aki rendszeresen kergeti őket az udvaron, ennek ellenére rendszeresen itt bagzanak az ablak alatt, ami még megbocsátható lenne, de az eredmény is a pincében van egy fateknőben, három kölyök formájában. Tönkreteszik a kertet, összefogdosták a kisrigóinkat és egyéb madaraimat, a sódert teleszarták 10 perc alatt (a virágágyáshoz hasonlóan), úgyhogy hadd ne szeressem már őket... Habár az én elveimmel ütközik a lövöldözés, valahogy meg tudom érteni, ha valaki így áll hozzá.
2011. aug. 5. 06:04
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Hozzánk nem is jön át egy macska se, az én macskám is a tetőn lakik nem mer lejöni, mert a két kutyám ott van!!!
2011. aug. 5. 08:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon tetszett a "teaman" hozzászólása:)

Elképzeltem -kidobó lévén- egy akkora embert, mint a ruhásszekrény, aki szedegeti a csigákat, nehogy bajuk essen, meg a békákkal is milyen kedves:)))

Bocsi az OFF-ért:)

A kérdésre a válasz: görények.

2011. aug. 5. 09:34
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A szembe szomszédomék (mondjuk jó nagy hely van a két telek között szerencsére) is ilyen. Le akarja őket lőni, meg megmérgezni, legújabb hóborja meg az, hogy kössük meg a macskákat... Teljesen idióta de nem csak a macskákkal, vagy más állatokkal, még az emberekkel is... Mondjuk szerintem meg megbolondult, mert már elég öreg, bár fiatal korába se lehetett teljesen 100-as...
2011. aug. 5. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!