SOS. Mit tegyek? Hogy tudnék segíteni?
Jaj... Az én egyik cicámmal történt ilyen jó pár éve. Neki is a kiscica lába lógott ki. Az állatorvos szedte ki (műtötte ki) belőle. Az az igazság, hogy az anyamacska elpusztul, ha a (valószínűleg már halott) kismacska benne marad, mert vérmérgezést kap. És ha még több kiscica is van benne, azok sem élik (élték) túl.
Nem tudom, hol laksz, de írod, anyukád csak este ér haza. Az nem megoldás, hogy megkérdezed tőle, elviheted-e a cicát, felhívod az állatorvost, hogy ez a helyzet, elvihetnéd-e, és anyukád később kifizeti...
Bocs, hogy itt regényt írok, csak emlékszem, milyen nagyon megijedtem én is...
1. válaszoló vagyok.
Mi lett a cicákkal? Tudtatok valamit csinálni???
Nem vagy állatorvos. Mindenképpen hívjad ki az orvost, ne várd meg anyukádat!! A legtöbb állatorvos azért lett az, mert valóban segíteni akar. Akkor is ha nincs pénzed.
Ő pl ilyen: Budapesten rendel www.boxivet.hu Boxi állatorovsi rendelő Dr Szepes Orsolya 20/515-1675. Hozzám azért is kijön, hogy beadjon egy gyógyszert!!! És nem kért érte pénzt!! Őt tényleg az állat érdekli! Legalább hívd fel!!!!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!