Kezdőoldal » Állatok » Macskák » HELP! Nagyon sürgős! Kiscicáva...

HELP! Nagyon sürgős! Kiscicával mit kellene csinálnom?

Figyelt kérdés

pont egy hete találtuk, eddig úgyvolt hogy egyik bnőmnél lesz(vele találtam) de most a szülei kiakadtak hogy ott nemlehet (pedig ott áll egy kissebb ház tök üresen, tényleg nem lakik ott senki, meg max 3 bútor ha van bent) és most elhoztam magamhoz, már volt itt sokszor, napközben általában itt volt. namost azabaj, hogy anya vissza akarja vinni oda ahol találtuk (m3-as mellett) és ha életbenmarad akkor jó. de basszus tuti elüti egy autó amint letesszük, én nem is akarom, nagyon megszeretem, itt bőgök mert nem tudok mit csinálni, nem lehet nálunk, meghalni meg mégse engedhetem! az lenne neki a legjobb ha megtartanám, mert a szobámban nincs más állat, nagy a hely, van itt alom meg kaja neki meg minden, de nem tudom micsináljak anyával :S SEGÍTSETEK!

(köszi ha válaszoltok)

2011. aug. 2. 18:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
senkinek nem kell macska :( mindenkit kérdezgetek, facebookra kitettem, sokan megosztották de senkinek nem kell :( ajj :S
2011. aug. 6. 13:23
 12/13 anonim válasza:
Tegyél fel képet.Ha aranyos akkor engem lehet érdekel
2011. aug. 7. 22:29
 13/13 A kérdező kommentje:
barátnőm apukája talált neki gazdát (ő haragudott legjobban a macskáért xD)
2011. aug. 9. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!