Heeelp! Honnan tudhatom, h nem vakult meg?
Figyelt kérdés
Éppen csoki pudingot ettem amikor a cicám kért és én véletlenül leöntöttem.Pont a fejére esett beterítve az arcát (szemét)Gyorsan szaladtam ,h kimossam a szemét de lehet ,h megvakult..Erre nincs semmi bizonyítékom de mi van ha tényleg?! Honnan tudhatom ,h nem vakult meg?2011. aug. 2. 17:42
1/5 anonim válasza:
a feje előtt mozgatsd jobbra-balra az ujjad ha követi a szemével nem vakut meg
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a pudingtól megvakulna.
Biztos össze is szorította a kis szemét amikor zuhant a puding...
Mindenesetre ha megszárad a cica, és utána senm néz ki jól, vidd el dokihoz.
De nem hinném hogy baja lenne.
3/5 anonim válasza:
miért vakult volna meg? attól hogy leöntötted még biztos hogy nem vakult meg, gondolom ha etted a pudingot akkor már nem forró volt. ha pl a földet kaparja akkor i skoszos lesz a feje de nem vakul meg.
100000000000000 %-ra mondom hogy nem vakult meg. véletlenül leöntötted de semmi baja sem lett. nem savval vagy vegyszerrel öntötted le csak sima pudinggal. ne aggódj biztos hogy nincs semmi baja
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat!Ellenőriztem és rendben van :D
2011. aug. 2. 17:51
5/5 anonim válasza:
pudingtól egy cicus hogy vakulna meg :"D
vicces vagy : '))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!