S. O. S. Honnan tudhatom ha a macskám fialni akar?
Minek elletitek őket??? Áh... mindegy is, ismét kiakadtam.
Amúgy hagyjátok békén, ő/ők tudni fogja mit kell tennie.
Szépen majd kiválasztanak maguknak egy nyugodt helyet, ahol megszületnek a kicsik.
Amúgy mit fogtok az utódokkal csinálni?
Khm. Egy macskának jót tesz, ha egyszer szoptatással, mindennel együtt végigvisz egy terhességet. Csökken a méhnyakrákra, emlőrákra való hajlama.
Hogy ne legyen off:
Ha terhes, akkor elkezd búvóhelyet keresni, ahol világra hozhatja a kicsinyeit. Ösztönösen tudja, hogy mit kell tennie.
nekünk is vemhes a cicánk, már eléggé a végén jár. neki is volt egy ilyen "jellem" változása, ő nagyon játékos lett, pedig eddig egész nap feküdt és aludt, de most egyfolytában futkározik, és hív játszani.
mi csináltunk neki helyet, ahol szül szereti, már abban is alszik. szerintem oda fog rohanni rögtön. majd írd le ha szül:)
amúgy szerintem egyik macska gazdája se szeretné hogy a cicája terhes legyen mert sok veszéllyel jár, de nem tud ellene tenni semmit. és az ivartalanás falun azt hiszem nem nagyon éri meg, mivel nem túl hosszú életűek a cicák, mert sok baleset történhet velük utak közelében például.
de ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!