Valaki etet cat chow száraztáppal? Mik a tapasztalatok? Mi a véleményetek a tápról?
Kedves kérdező!
Mi is a cat chow-al kezdtünk és orijen lett a vége... össze sem hasonlítható a két táp. Amíg az utóbbit nem próbáltuk ki, addig nem is gondoltam volna, hogy ekkora különbség lehet, pedig magával a cat chow-al sem volt semmi gond...
Szerintem válts...
Én acanával
De az már egy hülyeség- az acana meg az orijen :)
Sokkal jobb.
20.32:
Írtad, hogy nem is gondoltad, hogy ekkora különbség lesz.
Ezt hogy érted? Honnan látod a különbséget? A cicád jobban szereti? Vagy összehasonlítottad az összetevőket? Vagy x idő után megváltozott a cica szőrzete stb?
Az enyém imádja a Cat-choww-t, de gondolkodtam én is az Acanán, de azért nincs oda:(
Azért nincs oda érte, mert az kaja, és nem az ízére hanem az összetevőire fektették a hangsúlyt. Kb. mint a kelképoszta-sültkrumpli, de tudjuk melyik az egészségesebb...
És igen az enyémnek gyönyörű lett tőle a szőre, az acanától. Tömött, fényes, selymes.
Tudom, hogy ez így van az acanával, de a Roylal pl. jó is meg finom is:)
A többit nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!