Mitől ilyen a cicám bőre?!
Mire akarsz várni? Eddig nem volt ott, most ott van, vidd le inkább a macskát, legfeljebb sétáltál egy kört, de legalább megnyugodsz.
Komolyan nem értem néha az embereket...
nem bolhás?
kitalálom, öreg cica. én is tapasztaltam ilyet nem foglalkoztam vele elmúlt.
Köszönöm az első két kommentelőnek sugárzik belőlük a jó indulat, és a segítőkészség!
Kedves "utolsó " nem öreg cica két éves.. nem látszik annyira..csak én vettem észre... nagyon jó dolga van, nagyon óvjuk, vigyázunk rá, rendszeresen járunk állatorvoshoz és mindenből csak a legjobbat kapja.. de termesztessen holnap elviszem megmutatni egy orvosnak.
Csak gondoltam addig itt kérek egy kis segítséget
2. vagyok...nem tudom, miből szűrted le, hogy sugárzik a jóindulatom (biztos abból a pár szóból, amit írtam) ...
tehát, ha azt javasolja valaki, hogy vidd állatorvoshoz, az egy gonosz ember...aki meg szart arra, hogy a saját macskájánál hasonló tünetekkel mi volt, az a jó ember neked...fura értékítéleted van
de kiegészítem a választ kicsit bővebbre
nagyon valószínű, hogy rühös, ha nem az, akkor atkás, tetves, gombás, bolhaekcémás...és mind fertőző...tehát el kéne vinni az orvoshoz, mivel, ha a macskád egészségét magasról leszarod az egy dolog, de amikor majd te és a párod vakaróztok ezerrel, akkor azért gondolj rá, hogy talán el kellett volna időben kezdeni a macskusz kezelését
"kedves" kérdező.
nem tudom mi az ami ennyire nem tetszett a kommentemben. adtam egy tippet hogy nem e bolhás, és a két év se az a fúde fiatal, nem azt mondtam h biztosan már 100 éves. ami meg azt illeti a cicának semmi baja nem lett ezektől a foltoktól sztem a bolha készítette ki nekiéééés elmúlt semmi baja. am meg mit kell szegényét pórázon vinni nem kutya hogy szétszedi az embereket. remélem ebből áradt a segítőkészségem és a jó indulatom.
"Nem tudom mit tegyek mutassam meg orvosnak vagy várjak még vele?!"
"rühös...el kéne vinni dokihoz!"
"Mire akarsz várni? Eddig nem volt ott, most ott van, vidd le inkább a macskát, legfeljebb sétáltál egy kört, de legalább megnyugodsz. "
no comment---
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!