Szerintetek mit lehet tenni ez ellen?
Ez a szokása felnőttkorban is megmarad és igen, a "gyerekkorára" emlékezteti őt, amikor még szopott és az anyukája hasán dagasztott.
Ahogyan már előttem is írták, most Téged tekint az anyukájának, és nagyon jól érzi magát az öledben. Annyit tehetsz, hogy leteszed. Ő nem fogja érteni, hogy miért:)
szia!
Ha felveszed, tegyél az öledbe egy vastag anyagot! Az én kandúrom 10 éves koráig élt velünk, mindvégig dagasztott! E miatt nem szabad megfosztani a simitől. A macska dagaszt. így kell elfogadni. Azt mondják, a jó macskatulaj combja mindig csíkos...
Nekem nincs bajom a dagasztással :) A szopizásra értettem, hogy kellemetlen, mert ilyet még egy cicám sem produkált.
Nem is gondoltam egyébként, hogy mások is dagasztásnak hívják a bizonyos körömmélyesztéses mozdulatsort :D
14.44: De édes lehet!
Kérdező:
Igen, amikor gyerek voltam és meséltem a szüleimnek, hogy mit csinált nekem a cica, én is mondtam, hogy "úgy dagasztott".
Azóta már kiderült, hogy a "szakirodalomban" is úgy mondják:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!