Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mikor tüzel először a cica?

Mikor tüzel először a cica?

Figyelt kérdés
2011. júl. 22. 18:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%

Évente többször is....

Én sem vagyok gazdag, láblógató városi, de a macskám ivartalanítva van. Egyszeri költség, amit mindenki kibír, ha akar.

A hozzáállásodhoz, mentalitásodhoz "gratulálok", a hozzád hasonlók miatt van ilyen rossz híre az országnak.....

2011. júl. 24. 19:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a macskáknak is meg lehetne adni azt az örömöt hogy lehetnek kölykei. Tudod a hozzám hasonlók örülnek a kis kölyköknek és felnevelik örökbe adják vagy megtartják és NEM AGYONÜTJÜK, MEGFOJTJUK úgy azok cseszegesd akik ezt csinálják, ne engem!!!! És nem lesz enyi meg ennyi év alatt több millió macskám mert már mondtam h nem tartjuk meg, vagy ha meg is tartjuk nééhányat -.-
2011. júl. 25. 09:37
 13/15 anonim ***** válasza:
47%
Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés..... Ilyen fokú emberi ostobaságra már nem lehet mást mondani.
2011. júl. 25. 10:00
 14/15 Amidala- válasza:
100%

Szia!

Nekünk az első alom után 2-3 hónappal már vemhes volt újra. Lehet, hogy azért, mert beteg volt, és mindenféle erősítő gyógyszereket kapott. Lehet, hogy a gyógyszerek miatt, meg nem sokáig szoptatott. De el kellett vetetni a kiscicákat a betegség miatt :(

2011. júl. 25. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
56%

baromi nagy öröm a macskádnak, hogy egy nem kellemes aktus után, hónapokig vemhes, majd egy fájdalmas ellést követően pár hónapig 5-8 éhes szájat kell etetnie, akik le sem szálnak róla, kiszívják az életerejét is, a fogaikkal megrágják az emlőit....eközben a macskád lesoványodik és fogékonyabb lesz a betegségre...megrövidül az élete....idővel előjönnek az ivarszervi daganatok, amelyek kockázata minden elléssel csak nő (ellenben gyakorlatilag 0%, ha ivartalanítva van)...és ahelyett, hogy 12-18 évig élne békében, egészségben, él majd max 3-5 évet...ezalatt persze az utódai száma 15-20-50 ezerre tehetők...a nagy részük az utcán végzi, vagy hasonlóan felelőtlen gazdánál, mint te...vagy egyszerűen csak egy kutya szájában, amikor kóborol, mert hajtják a hormonjai vagy szimplán egy autó kerekei alatt

hatalmas öröm lehet ez bármelyik macskának

2011. júl. 25. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!