Hányszor adjak nekik egy nap?
A mi felnőtt cicónk (4kg) 3-4 alutasakost eszik meg egy nap. Konzerből (400 g) egyet, úgy hogy mindig van előtte száraztáp a tálkájában.
Ő is folyton enne egyébként, de az állatorvosunk azt mondta hogy jó súlyban van úgyhogy ennél többet ne adjunk neki. (Ivartalanított cica egyébként.)
Előző vagyok.
Szóval egyszerre kb. 100 g kaját kapnak, annak szerintem elégnek kell lennie, ha napközben van mit ropogtatni.
Mármint, egy cica 100 g-ot. :) Na, csak sikerül elmondani mit akarok. :D
Egyébként az enyém is koldul folyton.
egy 4 kilós macska megyeszik egy nap egy 400g-os konzervet?
elfog hízni ha nem figyelsz rá jobban
Adj nekik száraz tápot is, ezek a kaják, amiket írsz nem kielégírtőek számára. Sajna a konzerv is csak akkor, ha nagyon jó minőségű, de gondolom nem az.
Amúgy egy macskának egy nap kb 75g tápra van szüksége, enyémnek többre, mert nagy.
Én így etetem: reggel 40g száraz, dután 40g száraz (persze ez kb érték, mérőpohárral mérem)
Este konzerv, csak egy kevés belekotorom a tálkájába, nincs 100g se, csak az íze miatt ahogy mondani szokás. Ezen kívül a húsos maradékokat kapja meg.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!