Hányszor adjak egy nap enni a tengerimalacaimnak? Képesek 4x 5x enni egy nap, mert ha nem adok nekik akkor visítanak. :S mit csináljak velük? Tiszta a helyük is és friss víz van előttük mindig.
táp legyen mindig előttük,egyenek amennyi tetszik
és ami a lényeg,széna legyen mindig nekik
plussz napi 2-3x gyümölcs,zöldség
ne éheztesd őket
nekem is pont ugyanez a bajom. olyan koncert van egész nap, hogy nem lehet tőlük megmaradni. kánonban visítanak :D
pár salátalevelet beteszek neki, azzal elvannak. de rá 2 órával megint jön a szöveg. pedig mindenük megvan. ilyen haspókok.
nem baj, majd ha elmegyek dolgozni 12órákra, akkor megnézem, h kinek szövegelnek :P éhenhalni tuti nem fognak, max leszoknak a hisztiről.
15:12 vagyok
első pár évben nekem is visitottak
ha hazaértem,nekik adtam zöldséget mielőtt akár csak le öltöztem volna (széna,táp mindig van és volt előttük,ők a zöldségért visitanak)
aztán leszoiktam arról hogy ők legyenek az elsők.Hazaérek,leöltözök,kipakolok,és 20 perc múlva adok nekik enni.
azóta nem visitanak
pedig se több se kevesebb kaját nem kapnak,csak nem akkor adok amikor visitanak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!