A fiatal tengerimalacaimnak hullik a szőre és gyakran vakaróznak mi lehet a bajuk?
A malac vedlése nem ennyire látványos... 20 éve kisebb nagyobb megszakításokkal van malacom, és még soha egyik sem vakarozott a leírtak alapján.
Ha félénkek is, fogd meg és nézd meg. Te vagy a gazdájuk! :)
A közeli állatkereskedésben is megmutathatod szerintem, nálunk, akihez járok, még karomnyírást is vállal a félős gazdik helyett :)
Szóval visgáld scak át a félős cocoáidat, egy kis félelemtől nem lesz bajuk, bármenynire is érzékenyek. Nyugi!
Milyen a szőrük, és a bőrük azt mondd meg előbb!
Amúgy meg nem valószínű hogy érdemes lenne házilag próbálkozni. A fürdetés sok esetben csak továbbterjeszti a bajt, és a fiatal tengerimalacoknak amúgy sem tesz jót a fürdetés. Rettentő könnyen megfáznak, amibe könnyen bele is halnak. Keress szépen egy állatorvost. Ha kell menjetek másik városba. Erre is gondolni kell amikor állatokat vesztek. Felelősséget vállaltatok értük. Ha nincs pénz, nem is kellett volna megvenni őket.
Ne legyél már ilyen bunkó!!! Ezt utálom ebben az oldalban, hogy itt minden válaszoló hülyének nézi a kérdezőt! Nekem volt már sok háziállatom és mindegyiknek megadtam a lehető legtöbbet, amire szükségük volt! Ne mond már azt, hogy rossz állattartó vagyok, mert gondolom könnyű azt mondani, hogy "vidd el az állatorvoshoz", "keress rá a google-ön"...
És minden weboldalt elolvastam, amin írtak a tengerimalacokról, meg könyveket is olvastam! Ilyet még soha nem mondott nekem senki, hogy "ha nincs pénz akkor ne tartsál állatot", mert tudod te egyáltalán, hogy kivel beszélsz te??? Nem vagyunk csórók, de nem akarunk feleslegesen költekezni!!! És amúgy meg lehet azzal beszélsz ilyen bunkón, aki nemrég válaszolt neked egy hülye kérdésedre! Nekem ne mondja azt senki sem, hogy rosszul tartom az állataimat, mert etetem a kóbor állatokat, összeszedem az úttesten ugrándozó kis békákat, a saját háziállataimnak meg magadok mindent!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!