Nem lesz bajuk a Tescos meg az olcsóbb tápoktól?
1 éve ideszokott 2 kóbor cica, mindig jönnek enni. Sajnos nincs túl sok pénzem, főleg nem, hogy kóbor cicákat etessek, de nagyon megszerettem őket és aranyosak, hűségesek. Nincs gazdájuk. Csak a 100 Ft-os Tescosat, meg az olcsóbb konzerveket, száraz kaját tudok nekik venni. És azt is csak naponta egyszer, meg még adok nekik maradékot. Az a kérdésem, hogy nem lesz-e nagyobb bajuk ezektől, mert (mint már említettem) nincs pénzem. Sőt, ivartalaníttatni kell őket (mindkettő nőstény), mert minden évben jópár kiscicát hoznak világra a környékre, és őket tényleg nem tudom etetni.
Köszönöm a válaszokat!
21/L:)
Kecskeméten lakom. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:D
Már-már az enyémek, és igen, el szeretném őket vinni ivartalanítani.:)
semmi bajuk nem lesz tőle, de a maradékkal sokkal jobban járnak...
amúgy én meg az ik.ában dolgoztam a konyha részlegen, elég tisztaság van, meg minden, de elég sokszor a földről kellet a tányérra szednem a sütikét... pedig az a hely elég jó amúgy. akkor képzelem, mi van máshol...:P
amúgy a száraztáp azért jobb, mert a konzervek fele víz...
én úgy szoktam adni, hogy a szárazat elkeverem egy kis konzervvel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!