Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem lesz bajuk a Tescos meg...

Nem lesz bajuk a Tescos meg az olcsóbb tápoktól?

Figyelt kérdés

1 éve ideszokott 2 kóbor cica, mindig jönnek enni. Sajnos nincs túl sok pénzem, főleg nem, hogy kóbor cicákat etessek, de nagyon megszerettem őket és aranyosak, hűségesek. Nincs gazdájuk. Csak a 100 Ft-os Tescosat, meg az olcsóbb konzerveket, száraz kaját tudok nekik venni. És azt is csak naponta egyszer, meg még adok nekik maradékot. Az a kérdésem, hogy nem lesz-e nagyobb bajuk ezektől, mert (mint már említettem) nincs pénzem. Sőt, ivartalaníttatni kell őket (mindkettő nőstény), mert minden évben jópár kiscicát hoznak világra a környékre, és őket tényleg nem tudom etetni.

Köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 21. 20:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz bajuk az olcsó, gyengébb minőségű eledeltől. Lehet, hogy hosszabb távon a kényesebb, vagy túltenyésztett fajták és egyedek speciális tápokra és táplálékra szorulnak, de a Te esetedben nem hinném, hogy erről lenne szó. Az a fontos, hogy etesd a cicákat és ne éhezzenek! Szép tőled, hogy gondoskodsz róluk!
2011. júl. 22. 08:24
 12/25 anonim ***** válasza:
Az én cicámnak mindig tescosat vettem és daganatos lett.Az állatorvos szerint a gagyi kajáktól!Tavaly elkellett altatni.De szerintem a te macskáid erősebbek és adhatsz nekik olcsó kaját!
2011. júl. 22. 09:15
 13/25 anonim ***** válasza:
Szia:) Én is olcsóbb kajákat veszek a cicámnak,most a kedvence a Winston.Nálunk lehet a Rosmannba kapni (Debrecen) egy "doboz" 100g-os,és imádja.És általában 70-100 ft/db. Sok sikert a cicákhoz:) Segítenék én is,ha gondolod!
2011. júl. 22. 11:02
 14/25 anonim ***** válasza:
9:15-höz szól:Mért kell ilyezgetni?Legalább a kérdező nem olyan tapló mint te.
2011. júl. 22. 11:14
 15/25 A kérdező kommentje:

21/L:)

Kecskeméten lakom. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:D

Már-már az enyémek, és igen, el szeretném őket vinni ivartalanítani.:)

2011. júl. 22. 11:20
 16/25 A kérdező kommentje:
Amúgy mindkettő keverék. :D
2011. júl. 22. 11:21
 17/25 anonim ***** válasza:
En az auchan-ban atneztem az osszes konzerv osszetetelet, es a legolcsobb auchan-os gagyi markaban van a legtobb hus mesterseges anyagok nelkul (a csirkesben). A draga kaja csak a reklamoztatas miatt draga. Kecskemeten ajanlom nagyon a petcity-t a halasi uton ivartalanitas ugyben, en is oda vittem a cicaimat, nekik is szoktak lenni akcioik.
2011. júl. 22. 18:22
 18/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd megnézem:)
2011. júl. 23. 22:18
 19/25 anonim ***** válasza:
szomorú de sajnos nem ijeszteget ha látnátok hogy miket szállítunk kamionnal emberi fogyasztásra akkor nem kérdőjeleznéd meg a kommentárt.
2011. aug. 9. 20:07
 20/25 anonim ***** válasza:

semmi bajuk nem lesz tőle, de a maradékkal sokkal jobban járnak...

amúgy én meg az ik.ában dolgoztam a konyha részlegen, elég tisztaság van, meg minden, de elég sokszor a földről kellet a tányérra szednem a sütikét... pedig az a hely elég jó amúgy. akkor képzelem, mi van máshol...:P

amúgy a száraztáp azért jobb, mert a konzervek fele víz...

én úgy szoktam adni, hogy a szárazat elkeverem egy kis konzervvel.:)

2011. aug. 9. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!