A macskám alig eszi a tápot. Mitől lehet?
Még kölyök, Royalt kap, a tenyészetben is azt evett, ezért vettem neki azt. 10 kg-t. Erre 3 nap alatt kb. 50 grammnyit evett meg belőle, pedig mindig van kint neki táp.
Mellette amúgy kap pulykahusit, csirkehusit, halat, egyszer reggel, egyszer este.
Félek, hogy a nyakamon fog maradni a táp...
fokozatosan csökkenteni kéne a többi kaját,hogy í tápot megegye...
anyuék is royalt vettek a 2 hónapos cicájuknak,akit befogadtak,mert különben le lett volna altatva...elkezdték whiskassal etetni,aztán megvették a tápot azt meg nem igazán eszi meg...
Szerintem a minden nap másféle husi (pulyka, hal, csirke, ezeknek is mindig más része: máj, zúza, szív, színhús) eléggé változatos. :)
Én arra gondoltam, hogy rákapott a színhúsra és rájött, hogy jobb dolog ez a tápnál...
(Előző vagyok)
Na, és ebből megtudhatod hogy mi lehet vele, mert ha éhes úgyis megeszi, visz. ha nem fogja megenni valószínűleg nem ízlik neki vagy valami baja van. Amúgy szerintem megtarthatod ezt, hogy este keveset adsz neki reggel pedig sok tápot és előbb elfogy az a 10 kg.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!