Miért szopja a macskám a ruhám?
Figyelt kérdés
Néha a lábujjam kapja be,vagy szopja vagy nyalogatja,vagy nem tudom mit csinál vele,de mindig mikor felveszem,a vállamnál szopja a ruhám,pedig már nem olyan kicsi,nem tudom pontosan mennyi idős,de már nincsen szüksége olyan téren az anyjára. Tesómnak a combjánál csinálta mikor legugolt.2011. júl. 19. 17:23
1/4 sabrina99 válasza:
Gondolom még elég kicsi lehet a cica. De a nagyobb cicák is néha ezt csinálják.
Ne aggódj, természetesen csak az anyjára emlékeztető mozdulatokat tesz. Úgy tesz mintha szopna, és közben dagaszt is, de ez természetes. Majd kinövi.
2/4 anonim válasza:
Az én cicám 1-másfél éves koráig csinálta (de lehet hogy 2), és szép lassan kinőtte. Azért is lehet, mert pl. korán választották le az anyukájáról (nálunk ez volt a helyzet, 4 hetesen fogadtuk örökbe, mert a kedves gazdi nem várta meg az ideális kort az örökbeadáshoz, csak ki akarta őket rakni).
3/4 anonim válasza:
na akkor én mit szóljak, 8 éves a cicám, és reggelente ez
a meneterend. cumi a pizsin hónaljnál,egy kis dagasztással, pár perc ájult alvás, aztán kezdődhet a nap.
most nincs pizsi, de egy pólót oda kell tennem, mert meg volt sértődve:))
igaz 4 hetes volt , amikor hozzám került, nagyon korán elválasztották a mamájától. szóval én lettem a pótmama.
4/4 anonim válasza:
Az enyem kb egy eves talalt cica, de meg mindig ahogy leulok a szamitogephez vagy az ulogarniturara, szalad az olembe es kezdene dagasztani. Olyankor fogok egy polot a szennyesbol, es azt hagyom szopizni. Hogy miert csinalja meg mindig, nem tudom, csak gondoltam megosztom veled, hogy nem csak a te cicad csinalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!