Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért szopja a macskám a ruhám?

Miért szopja a macskám a ruhám?

Figyelt kérdés
Néha a lábujjam kapja be,vagy szopja vagy nyalogatja,vagy nem tudom mit csinál vele,de mindig mikor felveszem,a vállamnál szopja a ruhám,pedig már nem olyan kicsi,nem tudom pontosan mennyi idős,de már nincsen szüksége olyan téren az anyjára. Tesómnak a combjánál csinálta mikor legugolt.
2011. júl. 19. 17:23
 1/4 sabrina99 ***** válasza:
100%

Gondolom még elég kicsi lehet a cica. De a nagyobb cicák is néha ezt csinálják.

Ne aggódj, természetesen csak az anyjára emlékeztető mozdulatokat tesz. Úgy tesz mintha szopna, és közben dagaszt is, de ez természetes. Majd kinövi.

2011. júl. 19. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én cicám 1-másfél éves koráig csinálta (de lehet hogy 2), és szép lassan kinőtte. Azért is lehet, mert pl. korán választották le az anyukájáról (nálunk ez volt a helyzet, 4 hetesen fogadtuk örökbe, mert a kedves gazdi nem várta meg az ideális kort az örökbeadáshoz, csak ki akarta őket rakni).
2011. júl. 19. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

na akkor én mit szóljak, 8 éves a cicám, és reggelente ez

a meneterend. cumi a pizsin hónaljnál,egy kis dagasztással, pár perc ájult alvás, aztán kezdődhet a nap.

most nincs pizsi, de egy pólót oda kell tennem, mert meg volt sértődve:))

igaz 4 hetes volt , amikor hozzám került, nagyon korán elválasztották a mamájától. szóval én lettem a pótmama.

2011. júl. 19. 17:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Az enyem kb egy eves talalt cica, de meg mindig ahogy leulok a szamitogephez vagy az ulogarniturara, szalad az olembe es kezdene dagasztani. Olyankor fogok egy polot a szennyesbol, es azt hagyom szopizni. Hogy miert csinalja meg mindig, nem tudom, csak gondoltam megosztom veled, hogy nem csak a te cicad csinalja.
2011. júl. 19. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!