Beteg a macskánk. Mi lehet a baja?
Ha voltatok dokinál s adott rá gyógyszert akkor hagyd felépülni. Ha rosszabb az állapota mondjuk holnap, akkor vidd el újra dokihoz.
Mást nem tehetsz mint vársz s hagyod, hogy meggyógyuljon. Mikor a cicák betegek nem szoktak se inni, se enni.
A gyógyszert azt korábban kapta,de azt mondta a doki,h lehet neki adni belőle ha baja van szinte bmire..hát ha holnapra nem javul irány a doki.
Ja és még hullik a szőre is és nem úgymint aki vedlik..
Nem én voltam. Mert akkor már nem is élne.
(Utálom ezeket a dögöket és kutyás vagyok.) ;-P
Akkor meg mi a f..nak írsz ide...Én meg az ilyeneket fejbe lőném..ha én nem szeretek vmit oda nem írok...és rohadtul nem vagy vicces.
A többieknek meg köszönöm a válaszokat, elvittük az orvoshoz, de sajnos másnap reggelre meghalt :'(
Én nem lőnélek fejbe, mert drága a töltény és senki lényekre nem pazarolnám azt. ;-)
A macskát pedig a távol-keleti országokban egész' finomra elkészítik a konyhákban. Nézd csak:
Csak böngésszed át az összes fotót, jó szórakozást! ;-) ;-P
Imádlak ám! ;-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!