Hogyan szoktatnátok le a macskátokat rossz szokásáról?
Van két szobacicám, legújabb ötletük, hogy kikaparják az almuk tartalmát és azzal játszanak. Természetesen amikor otthon vagyunk nem csinálják, de mire hazaérünk kikenik az előszobát és a fürdőt(ott van az alomtálcájuk). Mindig tisztán tartom az almukat, tehát ez sem lehet gond.
Van valakinek valami jó ötlete? Bántani nem fogom őket!
Szerintem is szerezz be valami játékot nekik, az én macskáim oda vannak a kis pattogós gumilabdákért, többet érdemes venni mert mindig eltüntetik:) Vagy vannak ilyen macskabútorok, azzal olyan jól el tudnak lenni, felmásznak lemásznak bújócskáznak, nagyon jó.
Szia!
Az mi cicánknak macska WC-je van ami annyiból több mint az alomtál, hogy fedett, libbenős ajtaja van. Szerintem sokkal diszkrétebb is :)
Ebből a cicánk soha nem hozza ki az almot, max ami a tappancsaába beszorul és éppen kipottyan majd valahol, de ennyi.
3000-4000 már kapsz macska WC-t. Elárulom h semmi különbség a 8-10 ezres éa a legolcsóbb WC között...
Én akciósan 2500-ért vettem, van ahol egy alomtál több, szóval az anyagiak biztos h nem akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!