Ez normális szerintetek? (kicsit buta kérdés)
nekünk kb. 4 éves kasztált cicánk van, de hasonló a helyzet :D tud normálisan is nyávogni, de van egy ilyen elképesztő hang is, és ennek verziói. főleg akkor nyávog így ha kunyerál, vagy ha "beszélgetsz" vele (hozzászólsz és visszanyávog).
bár ezt hallani kellene, hogy a te cicádról is véleményt mondhassak, de hacsak nem aggaszt túlságosan, nem látom értelmét orvoshoz menni vele. :)
Nem olyan harsány, panaszos gyereksíráshoz hasonlító hang? Volt egy perzsa kandúrunk, az állandóan így nyávogott (főleg éjjel, jó volt rá ébredni), de 15 évet élt, szóval olyan komoly baja nem lehetett tőle, én csíptem a hangját.
Tegnap meg a kertünk mellett nyávogott ugyanilyen hangon egy kandúr macska, először azt hittük, a gyerek ébredt...
A fekete nőstény házimacskánk meg állandóan panaszosan sírós hangot hallat, mielőtt nagywczik.
Tök különböző cicák, de mind a háromnak iszonyat fájdalmas hangja van / volt, mintha a poklok poklát élnék át:)
Szóval szerintem valószínűleg nincs gond, főleg ha más semmi gyanús nincs a viselkedésében, de ha nyugtalan vagy, kérdezd meg legközelebb az állatorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!