Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Minden cica ilyen kis pofátlan?

Minden cica ilyen kis pofátlan?

Figyelt kérdés
Az én cicám azt hiszi, h emberi családtag. Mindent csinálni akar,amit én. Pl üldögél a wc-n. Nem pisil bele, de üldögél rajta. Azt hiszi minden kaja jár neki, amit eszem, pedig amúgy macskakaján él, de bármit eszem adnom kell neki egy falatot, aztán őnagysága majd eldönti, h fogára való, v sem.
2011. júl. 7. 20:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Nőstény? Azokra jellemző. A kandúrok nem csinálnak ilyesmit, lazán odamegy a kajástáljához, eszik, lécel.
2011. júl. 7. 20:28
 2/9 anonim válasza:
de aranyos... :D nekem is mindig kunyerál a kajámból
2011. júl. 7. 20:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Te rontottad el, mert mindig adtál neki. A kutya is így működik. A miénk oda se jön az asztalhoz, ha eszünk, mamámét meg étkezésenként háromszor kell felrúgni, mert mamám rászoktatta, hogy húst ad neki miközben eszik...
2011. júl. 7. 20:43
 4/9 A kérdező kommentje:

Kandúr.

Amúgy tény h én rontottam el, de engem nem zavar. Plusz milyen okosak is valójában a macskák, ezt csak itthon csinálja, vendégségben nem. :)

2011. júl. 7. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
pfff a miénk is ugyanilyen, sőőőőt pedig kandúr ( fekete hosszúszőrű). És tényleg néha annyira emberinek tűnik. Hihetetlenül kifinomult :) mert bent lett felnevelve. Pl. ha ki akar menni odajön betolja a szobaajtót és szól, de nem jön be csak az ajtóból szól. Sokszor beszélget, de sokszor nem, van hogy tényleg csak kajál, aztán megy ki. Főleg télen, ha benn van, feljön az ölünkbe, aztán ott alszik. Kajáláskor odajön de ő is macskakaján lett nevelve, úgyhogy eldönti kell-e vagy nem, sőt néha a macskakaja se mindegy milyen :) Egyszer mikor fürödtem, lefeküdtem a kádban. Egyszer csak azt veszem észre hogy fent ül a kád szélén és onnan les :) Még jó hogy nem ugrott bele :) Olyan kis intelligens :) Egyszer hallom hogy nyávog, a kijárati ajtóhoz odamegyek gyorsan hogy kiengedjem, akkor meg visszarohan, mintha direkt szívatna :DD De pl. néha nagyokat bénázik, olyankor nevetünk rajta. Mikor pedig szundikál odabenn (órákig), olyan pózokat tud felvenni mint egy kisbaba xDD annyi mindent csinált még, fel sem tudonám sorolni...
2011. júl. 7. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Simán. Miénk is kandúr és szintén ilyen, én is így szeretem. Ha nagyon idegel viszont, hogy rámjár, akkor csak szólni kell rá, hogy nem szabad és abbahagyja. Egyszer a fürdőkádba is be fog menni, mert az is nagyon érdekli, főleg amikor még megy bele a víz és habzik fel. Aztán utána többet biztos nem fog próbálkozni. A múltkor is nekem kellett kitámasztani a hátsóját, mert már csúszott volna bele. Aztán még ő volt megsértődve, hogy vizes lett a láb meg a farok. :D
2011. júl. 7. 21:41
 7/9 anonim válasza:
Az enyém is ezt szokta csinálni, ő viszont nőstény.
2011. júl. 7. 21:48
 8/9 A kérdező kommentje:
JA az enyém is nagy franc! Ha rosszat csinál, és megkérdezem, hát te mit csinálsz, akkor felveszi az ártatlan fejét és visszanyávog, h ő????? Ha meg már rosszalkodott és pl eltört valamit, akkor meg felháborodottan nyávog, mintha nem is ő csinálta vna, és ő is mérges lenne arra a dögre aki kárt tett :D
2011. júl. 7. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Éncicám is azt csinálja amit én csinálok. Mikor eszek odaül mellém,elém és néz rám szépen. Vagy emelgeti a kezét ^^

Annyira aranyos. És a tied is aranyos és szeresd mert van olyan akinek a macskája harapja,karmolja...

2011. júl. 18. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!