Mit tegyek, hogy a 7-8 hetes kiscicám nem karmolássza a bőrbútort illetve a tapétát?
Figyelt kérdés
Nem rég elpusztult a macskám.Neki volt a kis kori szokása, hogy az ülőgarnitúrát és a tapétát karmolta.Lett egy új kiscicám és szeretném megakadályozni, hogy ő is ezt csinálja.Mit tehetnék? Köszi a válaszokat előre is!2011. júl. 7. 11:15
1/7 anonim válasza:
Veszel egy vízipisztolyt. Amikor elkezd karmolászni, szó nélkül popsin találod őt párszor. Mivel kellemetlen érzés lesz számára, egy idő után leszokik róla. Addig teríts valamit oda, ahol eléri.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.:D
Mert írták pár helyen, hogy az a macskariasztó spray nem igazán hat, de valaki szerint meg igen..:D
2011. júl. 7. 11:49
3/7 dzseni100 válasza:
Vegyél neki kaparófát :D beváll
4/7 anonim válasza:
Feltétlenül csináljatok neki valamilyen kaparóalkalmatosságot, amin karmolászni tud. Egyrészt az elhalt körömtől szabadul úgy meg, másrészt a talppárnái közé került szennyeződést tisztítja ki, nem bosszantásból körmöl. A kaparófa legalább 1 m magas legyen, hogy ki tudjon nyújtózni közben.
5/7 anonim válasza:
Én az erdőben találtam egy farönköt. Pont jó mérete volt, kiszáradva, érdekes formája is volt. Betettem a lakásba és a cicám 16 évig imádta.
6/7 anonim válasza:
Én 2 hetente megnyesem a cicám körmét, így max próbálkozik, de ezt csak benti cicákkal lehet, mert a kinti csúnya világban szüksége lehet a karmaira...
Amúgy ami nekem még bevállt az a dolce and gabbana light blue parfümöm...utálja a szagát töményen, mert citrusos. Megrágta a bőrfotelem karfáját- szerencsére nem nagyon- elkapott a harci ideg tele fújtam a fotelomat a parfümmel, azóta max átgrasszál rajta de bele sem ül :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.:D Mindenképpen beszerzek egy kaparófát.:)
2011. júl. 7. 17:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!