Milyen nevet adjak nekik? :D Ötösikrek! Tegnap születtek!
Tegnap megszülettek a macskám kiscicái, összesen öt kölyök lett! 3 sötétebb cirmos (az egyik lehet, hogy fekete, csak nehéz megállapítani, mert az anyjuk az ágy alá vitte őket, és ott elég sötét van) és 2 világosabb cirmos cica van, de a nemeket még nem tudjuk, ezért jó lenne, ha lánycicához illő nevet is írnátok, meg kandúr neveket is. :)
Ez a legelső alom. :)
kedves 11:35 Tudod az én macskáim 18-22 évig éltek, és ha hagynámőket szaporodni,akkor makb 5000 macskámlenne.
Sajnos azok gondolkodnak úgy ahogy te,akiknél a macska "fogyóeszköz" 1-2évig élnek csak. Mert oltatlanok,ha betegek akkor ellátatlanok, mert vemhesülnek az apjuktól, a testvérüktől....
Felelőtlenség
oké kedves kérdező, rosszul fogalmaztál, a "legelső"-t mindenki úgy értette,hogy lesz második,harmadik.
Örülök,hogy felelősségteljesen tartod a cicáidat! :)
Nem visszük őket állatorvoshoz, mert az állatorvos jön hozzánk. Már hívni se kell, úgyis jön :D
A másik dolog: lehet, hogy rövidebb ideig élnek így, viszont tartalmasabb életet. Van ivartalanított szobacicám is, sokszor elgondolkoztam, hogy tulajdonképpen az ő életének mi az értelme? Egyedül van, eszik meg alszik, és várhatóan jó magas kort fog megélni, amíg csak ezeket csinálja, mert kiscicája nem lehet.
Emberként is inkább választanám azt, amit a kinti macskák csinálnak.
Na de mindegy, tudom hogy az emberek nagy része nem jutott el arra a szintre, hogy az eltérő nézeteket tolerálni udja, csak barmozik ész nélkül. Részemről ennyi a témában, illetve még cicanévnek szerintem jó a Niki és a Cirbolya is.
11:40 vagyok
és a 18-22 éves macskáim kinti-benti cicák.És hidd el,hogy tartalmas az életük. egyáltalán nem hiányzik nekik,hogy elljenek. De még ma is fognak madarat, napoznak, játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!