2 cicát ajánlanék, vagy a szfinxet vagy a brit rövidszőrűt, más más természet.
Szfinx, ragaszkodó, nincs szőre így nem hullajtja, nagyon kedves, abszolút emberközpontú...bár az ára elég drága a ritkasága miatt.
A másik a brit rövidszőrű ő kedves, nyugodt, intelligens, nincs nagy helyigénye. szép is...én ezeket tenyésztem..ha érdekel nézd meg a honlapom
www.angyalszigeti.atw.hu
2011. júl. 6. 18:48
12/16 anonim válasza:
A szfinx egy bűnrossz kis bandita. Szóval azt csak akkor ha bírod a pörgést
2011. júl. 6. 21:11
13/16 A kérdező kommentje:
18:48-as köszi a segítséget ,de megtudnád mondani ,hogy mennyibe kerülnek a cicák.
2011. júl. 6. 21:43
14/16 anonim válasza:
Menhelyit fogadj örökbe! Nem az a lényeg, hogy tenyésztőtől származzon a cica, az ég nem biztósíték rá hogy jó lesz a természete...
allatok.info-n rengeteg aranyos cica van nézz körül!
2011. júl. 19. 19:26
15/16 anonim válasza:
Én is az örökbefogadást tartom a legjobb ötletnek, hisz segíthetsz egy cicán, akit feltehetőleg elaltatnának. Fajtatisztából a sziámit ajánlom. Nekem is az van, nagyon jól megvagyunk. Imád játszani, de bírja a nyugit is. A szőre nem hullik nagyon, hetente egyszer elég átkefélni a szőrét. Nagyon barátságos más cicákkal és kutyákkal, itthon elfogadták egymást. Az ár tenyésztőtől függ. Ilyen homemade-kennelőbl elhozhatsz 20 000-ért is (de ezt nem ajánlom), viszont vannak ,,igazi tenyésztők" náluk 50-70 ezerért vásárolhatsz egy garantáltan kiváló egészségű cicust. :)
2011. júl. 19. 22:10
16/16 anonim válasza:
Brit cica 60-80 tenyésztőtől, a szfinx szerintem 100 fölött. Találsz házi almokat ott olcsók a cicák pártízezer, de nem tuti h egészségesek-e
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!