Javíthatok a helyzeten? Lent.
Figyelt kérdés
Macskaallergiás vagyok 3-s szinten, kb. 2 éve jött elő. Mamámnál szoktam tüsszögni, bőrkiütéses leszek ha megsimogatom a macskát. Kertes házban élnek a macskák, sokat vannak kint. Nagyon szeretnék macskát (panelban lakom), de nem tudom érdemes-e megpróbálni. Állítólag pár hét/hónap múlva hozzászokik a szervezet és elmúlik az allergia. Egy a problémám: macskabolond vagyok.2011. jún. 26. 13:33
1/4 anonim válasza:
Próbálkozz szőrtelen fajtával - mert én úgy tudom, az allergia nem múlik, csak fokozódik (max. gyógyszeresen tudod Magad tünetmentesen tartani, de azért hogy 15 éven át (min) gyógyszert szedjek.... Nemtom. Én nem vállalnám be.)
2/4 anonim válasza:
Nemhogy hozzászokik, de még romolhat is, akár életveszélyes szintig.
Létezik hipoallergén macska is, de az allergiádtól függ, hogy neked alkalmas-e. Nem minden embernél működik ez a trükk.
3/4 anonim válasza:
Az allergia attól nem fog sem javulni, pláne elmúlni, ha a kiváltó okkal szorosan együttélsz, sőt! Hosszabb távon asztmát is okozhat.
4/4 anonim válasza:
Én ismerek olyat, akinek elmúlt, de a helyedben erre nem fogadnék. A csupasz cica jó, bár sokaknak nem tetszik. Szerintem olyan ronda, hogy már aranyos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!