Van még rá remény hogy meg lesz?
Tegnap dél körül még a kertben voltam a karhauzimmal ( 1éves lesz ) utána pedig nemláttam egész este kerestük hívtuk elmentünk kérdezősködni látták-e de nem. ma reggel is keresgettük az egész kertet végigjártuk. majd a szomszédunk azt mondta reggel 9körül látta a macskát, nem tudom h jól láthatta-e mert szerintem ha itt lett volna, akkor hazajön enni, mivel tegnap reggel- délelőtt evett utóljára.. van még remény hogy meg lesz? imádom, ma is csomót sírtam :'( a kutyáktól fél, ha esetleg odament volna elfut ha ugatni morogni kezd. kertben nem vihette el senki. egyáltalán hova tűnt? :O
utcán is kerestük. eltévedhetett? még nem járt nagyon messze.. a kert végéig ment ki, meg az utcára de oda is csak a ház elé.. :(
Mivel megígértem hogy írok, ezért írom: visszajött a cicus ma délben nyávogott az ajtóban, semmi baja, még a bolhaírtót sem hagytam el.. örülök nagyon:))
és köszönöm mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!