Mit csináljak az úton a cicával?
A kérdésem több dologról is szól. Hamarosan hozok egy 2 hónapos kiscicát. Busszal hozom haza. Félek, hogy nem fogja magát jól érezni,és nem tudom megnyugtatni, esetleg bekakál vagy bepisil a buszon :S
Nagyon rég voltak macskáink, elszoktam tőlük, 6 évig kutyánk volt, de ő elpusztult :(, szóval most "váltás" van.
Ha a cica itt lesz hova tegyem? Nem fog kimenni az utcára, elkóborolni? Úgy félek, hogy baja lesz. Zárjam be inkább estére? Régen a cicáink a garázsban aludtak, de ők már nagyok voltak, tudták mi a járás. Nem is tudom hogyan bánjak majd vele, hogyan barátkozzunk össze.
Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan érezze jól magát, és biztonságban legyen?
Ja, jó ötlet.
De nem jellemző hogy kakilnak, annyira meg vannak rettenve ilyenkor, hogy azt is visszatartják.
Így ha nem muszáj ne nyisd ki a macskahordozót, nehogy a buszon kiugorjon.
Jaj szegény! Sajnálom.
Én ezt mindig megúsztam még....
Sziasztok!
Már itt a cica :) Tegnap hoztam, nem tudtam szerezni hordozót,mert hirtelen szólt az illető, hogy hozza, és egy olyan dobozban volt, hogy hú inkább hagyjuk, ki is vettem a buszon,mert végig nyávogott volna. Az ellenőr nem szólt érte. Féltem, hogy rám pisil, de nem a dobozában volt kaki, még mikor átvettem. Aludt az ölemben, meg nézelődött. Tehát mondhatni szerencsém volt.
Nagyon játékos, meg rossz, ki is bújt az utcára, azóta inkább a garázsban tartom meg bekerítve vittem a fűre is.
Köszi a válaszokat mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!