Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit csináljak az úton a cicával?

Mit csináljak az úton a cicával?

Figyelt kérdés

A kérdésem több dologról is szól. Hamarosan hozok egy 2 hónapos kiscicát. Busszal hozom haza. Félek, hogy nem fogja magát jól érezni,és nem tudom megnyugtatni, esetleg bekakál vagy bepisil a buszon :S

Nagyon rég voltak macskáink, elszoktam tőlük, 6 évig kutyánk volt, de ő elpusztult :(, szóval most "váltás" van.

Ha a cica itt lesz hova tegyem? Nem fog kimenni az utcára, elkóborolni? Úgy félek, hogy baja lesz. Zárjam be inkább estére? Régen a cicáink a garázsban aludtak, de ők már nagyok voltak, tudták mi a járás. Nem is tudom hogyan bánjak majd vele, hogyan barátkozzunk össze.

Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan érezze jól magát, és biztonságban legyen?

2011. jún. 24. 23:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, jó ötlet.

De nem jellemző hogy kakilnak, annyira meg vannak rettenve ilyenkor, hogy azt is visszatartják.

Így ha nem muszáj ne nyisd ki a macskahordozót, nehogy a buszon kiugorjon.

2011. jún. 27. 08:46
 12/14 anonim válasza:
Utolsónak: Nem minden esetben. 1 hónapja hoztam haza 2 házimacsot, és sajnos bekakilt az egyik a buszon. 1 órán keresztül megfulladtam majdnem a szagban.
2011. jún. 27. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Jaj szegény! Sajnálom.

Én ezt mindig megúsztam még....

2011. jún. 28. 09:50
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Már itt a cica :) Tegnap hoztam, nem tudtam szerezni hordozót,mert hirtelen szólt az illető, hogy hozza, és egy olyan dobozban volt, hogy hú inkább hagyjuk, ki is vettem a buszon,mert végig nyávogott volna. Az ellenőr nem szólt érte. Féltem, hogy rám pisil, de nem a dobozában volt kaki, még mikor átvettem. Aludt az ölemben, meg nézelődött. Tehát mondhatni szerencsém volt.

Nagyon játékos, meg rossz, ki is bújt az utcára, azóta inkább a garázsban tartom meg bekerítve vittem a fűre is.

Köszi a válaszokat mégegyszer!

2011. júl. 2. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!