Szerintetek mi legyen a neve a cicumnak? :D
Olyan 1 hónapos lehet kb, a bónusz képen van a testvére is (baloldalt), de öt nem én nevezem majd el :)
Elvileg lány... de még nem egyértelmü...
Szóval szerintetek mi legyen a cicámnak a neve? Az anyukája is az enyém, az ö neve Buci :)
Itt vannak róla képek, az elöbb csináltam:
Bónusz: [link]
Amúgy nyugodtan írhattok olyat is, hogy milyen aranyosak, szívesen fogadják a bókokat :D
Más ilyen kérdéshez olyan sokan írtak :/
Na mindegy.. majd kitalálok valamit..
szia.
nagyon édesek :D;)
szerintem legyen puszedli vagy nokedli nekem ezek most nagyon tetszenek.:P
vagy foltos, picúr gombóc, bolhás:D, áfonya, bikfic, bolyszi(ez is nagyon cuki), dixi, drazsé, dugó, fánk, fifi, hiszti, hugi, panka, rozi, xixi, zizi
remélem tudsz választani, szerintem ezek mindegyik nagyon édesek:D ha választottál írj;)
Jajj, nagyon gyönyörűek. Imádni valóak. :)
Olyan mintha picit lógófülű lenne. van ilyen fajtatiszta macskafajta. Olyan szépek azok is. :)
Esetleg Babóca?
Ezek is jó nevek.. bár a Mióka valahogy olyan szokatlan nekem.. de az is tetszik azért :D
Valahogy olyan nevet szeretnék neki, amiröl egyböl érzem, hogy "igen, ez illik hozzá" :)
Jaj, nagyon édesek! :D
Tessék, én keresgéltem neked párat, ezek a kedvenceim, hátha találsz köztük olyat, ami megtetszik. :)
Szoffi, Szonja, Mira, Stella, Hestia, Süti, Áfonya, Ribizli, Cikkcakk, Cifra, Cirka, Konyak, Csoki, Mokka, Puding, Pezsgő, Buborék, Bizsu, Pisze, Nyuszi, Mazsola, Mandula, Malőr, Szeréna, Hamvas, Dakota, Maszat, Menta, Mandarin.
Remélem, tudtam segíteni valamennyit! :)
Sok örömöt a cicushoz!
Az a baj, hogy Maszat nevü cicánk már volt :S
Egyébként gondolkodom a neveken amiket írtatok eddig, de egyelöre még nem tudok dönteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!