Vad macska a szomszédban, mit tudok tenni ellene?
Szomszédom egy alkoholista,hatalmas gaz,omladozó ház....stb
Van egy vad macskája amit gondolom nem etet és a mi aprójószágainkat eszi meg.Már az összes tyúkomat megfogta,hatalmas kárt csinálva így.Évente legalább 30-40 db tyúk :(
Nem tesz ellene semmit.Mi tettünk ki egy csapdát de nem megy bele.
Hová tudok ez ügyben fordulni,mit tudok vele tenni?
Van egy nagy hátsó udvarunk,ott vannak a pipik.Még picik elkerítem őket és amikor megnőnek kiengedem.Ez sem jó nekik.A csirkék szabadon szeretnek lenni és nem egy bezárt lyukban.
Szegény macska?????????Szegény tyúkok!!!
Arról nem is beszélve,hogy a kiscicáinkat is lefojtotta.A süldő macskánkat meg folyton megharapja,állandóan tiszta seb a nyaka/azt is próbálja lefojtani/
Ha nem értitek,hogy miért akarok megszabadulni tőle akkor kívánom,hogy legyen egy ilyen macska a szomszédotokban és majd megértitek!
Tegyél csirkét a csapdába... vagy nem tudom, tényleg sintért kell hívni.
Egyébként meg igen, aki lop, annak meg kell mutatni, hogy itt NEM lopunk!
Nem csak az állatra vonatkozik...
állatmenhelyt vagy más ilyen helyeket fel lehetne keresni.
Én tutira beszereznék egy kutyát. Ne lődözd szegény cicát mert neked se esne jól ha mondjuk elmész nyaralni a cicád meg átmegy a szomszédhoz és mire hazajössz már meghalt...
Fentebb írta, hogy akkora állat, hogy lepattan róla a golyó... max ijesztésre jó a légpuska, még ha eltalálja akkor is.
Ezért mondom, ha mindig kap egy idő után megelégeli és megy máshova lopni ahol nem bántják.
Ennyire ne sajnáljátok már szegény macskát... mint a gyereket, az állatot is meg kell nevelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!