Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet ilyen egy ember?

Hogy lehet ilyen egy ember?

Figyelt kérdés

Leutaztunk anyukámékhoz falura, ahol "odakeveredett" egy kismacska. Kb egy hónapos lehet.

Körbekérdeztünk a szomszédoknál, nem-e tőlük szökött át. Nem.

Ráadásul tele volt sérülésekkel, amit valószínűleg egy kutya és az anyukáméknál élő nagyobb cicák okoztak.

Viszont: tele volt ciginyomokkal a hasa. Ezt később vettük észre. Az egyik füle is le van tépődve. Valószínű, hogy csak kidobták elénk.

A hugicám (10) azt mondta, nagyon vad, alig lehet megfogni.

Mi elhoztuk panelba, hiszen a falusi macskák kiutálták, jelenleg babatápszerrel etetem.

Nagyon nehezen bízik meg bennem, de már dorombolt is.

De hogy lehet ennyire gonosz valaki?

Amúgy névötlet is kéne. A hátán cirmos, a pofija és a hasa fehér. Kislány.

2011. jún. 17. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon örülök neki hogy befogadtad ezt a szegény kiscicát. Majd meglátod hogy ha megtanul megbízni benned akkor Ő lesz a leghálásabb kiscica a világon és rengeteg örömödet leled majd benne. Egyébként hogy egy ember hogy képes ilyesmire azt én sem tudom felfogni. Hogy milyen lelki világa lehet egy ilyennek abba nem is merek belegondolni. Erre szoktam azt mondani hogy az embernél kegyetlenebb állat nincs is a földön. Persze tisztelet a kivételeknek. Esetleg névnek Franci? A mi cicánkat is így hívták.:)
2011. jún. 18. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jószívű vagy :) Szerencsés a cicád, de nagyon, és nagyon jó gazdi lehetsz szerintem :) Lucky, Mázli, vagy Forti (Fortune) szerintem ezek jók, mert szerencse, hogy megtaláltad :)
2011. jún. 18. 18:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia! :) Én kerestem neked egy két angyal nevet, jelentéssel együtt. Szerintem sorsát (és a nevek jelentését) tekintve ezek illenek rá:

Azrael:

„Kit az Isten megsegít”

Haniel:

„Isten dicsősége”, „Isten kegye”

Raguel:

„Isten barátja”

Raziel:

„Isten titka”, „titkok angyala”

Uriel:

„Isten fénye”, „Isten tüze”

Jofiel:

„Isten szépsége”

2011. jún. 19. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!