Külföldre utazás cicástól?
Külföldre költözünk a nyáron és van két 8 hetes cicánk!
Az érdekelne,hogy lehet megoldani a kivitelüket?Kocsival visszük őket,és arra lennék kíváncsi hogy oldjam meg a több órás utazást?Gondolok itt etetésre,itatásra,wc-zésre...
Azt olvastam hogy előző nap ne adjunk nekik csak minimálisan enni és indulás előtt még rakjuk őket az alomtálcába!Na de a bökkenő hogy közel 13 órás útról van szó és úgy sajnálnám már előre őket ahogy 13 órát gubbasztaniuk kell a cicahordozóban!:S
Köszönöm a segítséget előre is!
Kedves Első!Nézd a kérdésem..."Az érdekelne,hogy lehet megoldani a kivitelüket?"
Szóval több mint valószínű hogy nem eldobni akarom őket,nem gondolod?:)
Épp ez az hogy az érdekelne hogy vitt e már így ki valaki cicát...ugye a kutya más..kiszállok,járok vele egyet,kaka pisi,kocsiban meg tud enni,egy kutyát "nem visel meg" egy hosszabb út!
Köszi azért a választ!:)
Írtam hogy:"de gondolom ha ennyire aggódsz akkor nem ezt akarod tenni."
De azt mondom hogy a macskák,legalábbis az enyémek egész nap alszanak,kis lusták.És ha egész nap csak alszanak akkor mind1 nekik hogy autóba vagy otthon.(Mi is voltunk 5 órás úton a cicusokkal és aludtak végig.)
Kedves kérdező!
Nekünk is van egy macskánk és mi 20 órás repülésre/ útra vittük el a cicánkat! Mi úgy oldottuk meg, hogy vittünk neki egy zsákban egy pici almot, vittünk neki tálkát (2 darabot) És egy kicsi kaját(szárazat vigyetek neki nehogy rosszul legyen). Mi mondjuk repülőn utaztunk és így mi adtunk be neki nyugtatót. 1-2 óránként kivittük a WC-be és az almot letettük neki, adtunk neki vizet és enni valót. Nekünk nem evett a félelemtől és a nyugtatótól meg nem is WC-zet de ő a mi macskánk lehet, hogy a tietek enni, WC-ni fog. Az meg szerintem mondanom sem kell, hogy kb. akkora állatszáltót/hordózót vegyetek emekkorra macska, hogy kényelmesen ki tudjon nyújtózkodni. És az út során ha utaztok akkor mindenképpen nézzetek be hozzá, nyúljatok be és simogassátok meg, hogy érezze a gazdi szagát és így tudni fogja, hogy ott vagy és szereted.
Remélem hasznos tanácsot adtam, de nektek könnyebb dolgotok lesz mert ti autóval utaztok!
Tipp:
A macskák szeretnek az ablakban ülni és nézelődni, vegyétek ki az öletekbe és hagyjátok, hogy az ablakon kinézzen, szagolgasson (nekem bevált, nem remegett és jól érezte magát). A macskát szerintem egybe hordozóba vidd, mert annyira nem fognak félni és egymáshoz tudnak bújni.:D
Köszönöm a válaszokat!Hasznosak voltak!:)
Milyen nyugtatót?Normális emberit adtatok neki?
Egy cicahordozóm van de abban bőven elférnek ketten,mivel még nagyon kicsik!Azzal nem lesz baj!:)Mindenképp mellettem lesznek a dobozban úgy hogy ha nagyon hisztizik valamelyik egyből hozzá tudok érni,de kivenni nem hiszem hogy kifogom!A kocsiból meg pláne nem fogom kirakni őket wc-zni!Ezek szoba cicák,nem járnak ki soha,mivel panelban lakunk!!!!Az hiányozna hogy nekem ott elszaladjanak....áááááá dehogy is!De majd csak valahogy megoldom és túl leszünk azon a 13 órán!:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!