Hogyan kell adagolni ezeket a tápokat? Royal Canin, Iams, Acana, Orijen.
Kölyök Maine Coonról lenne szó.
Egyelőre még nincs meg se a macska, se a táp, csak próbálok számolgatni, hogy melyikkel jönnék ki a legjobban és neten nincs fent a tápok adagolási útmutatója.
Ezek a tápok kb. ugyanannyiba kerülnek és most vacillálok.
Ha lehet, akkor még egy kérdés: ha az első egy évben prémium táppal etetek, utána pedig rátérek egy középkategóriás tápra (pl. Cat Chow), az mennyire jó ötlet? Közben persze mindennap kapna friss húst (szív, máj, egyebek), figyelve a hússzükségleteire.
Én is így csinálom. Nekem sima házi cicám van és nem azért, mert házi, de így is "túlzásokba" esem a férjem szerint, mert most sem engedhetnénk meg a sok alutasakost és társait, de megmagyaráztam neki, hogy csak 1 éves koráig.
Szóval, kérdező, azért pénztárcafüggő is. Ki ne szeretné élete végéig a legeslegjobbat, a legdrágábbat a cicájának?
De sajnos a gyereknek sincs minden nap eper...
(Viszont van tábor:))de ez egymás kérdés...
Utolsó vagyok.
De szerintem jól csinálod és boldog lesz a cicád:)
Utolsó, köszi a tippet!
Amúgy olyat, hogy szív, nyak, ilyesmi ehet minden nap? Májról tudom, hogy max. heti egyszer ehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!