Vajon vemhes a macskam?
A macskam tuzelesekor nem lattam errefele semmi macskat,de ahogy haton hempereg latszik 3 cicije.Szerintetek vemhes?
S mielott jonne a ok valas h miert nem ivartalanitom,azert nem mert szeretnek meg egy macskat,s tobb ismerosom mondta h kellene nekik macska,ha lesz
15:33 az a konkruencias
legtobb ideig o is anyukajanal volt,ami el nem hoztuk,s mamamnak 5 macskaja van,egy az anyuka es a masik negy az ove
...aztán a minden évben kétszer ellő macska él 5-6 évet....de nem gond, lesz utánpótlás...ilyen a macskaszeretet...
az én ivartalanítottjaim pedig a huszadikat tapossák vidáman ugrándozva mint 15 évvel ezelőtt....
én nem tartanék macskát,ha nem tudom biztosítani amire szüksége van. az ivartalanítás olyan ami meghosszabbítja az életét ésmegelőzi a betegségeket.
Te mit fogsz csinálni a kismacskákkal? Anyádmit csinál? mert ne mondd, hogy minden évben 50 gazdit találtok.
Ugye tudod,hogy a kiscicák megölését a törvény bünteti?
2 éves börtönnel?
MIlyen erdekes h senki sem a tud a kerdesre valaszolni,az en helyemben te inkabb halgatnal,sose tudod milyen a masik helyebe jo,elobb probald ki utana jartasd a pofad
En mindent megteszek a mcsakamert,mindent megadok neki,kiveve az ivartalanitast,es en felelos gazdanak gondolom magam attol,h megengedem neki h kolykei legyenek,s kepzeld el,itt mas torveny van de akkor se fogom megolni a kismacskakat,mert eddig leglabb 10-en akarnak macskat,ahol nem csak egy fer el,de tudod mi az h kerdes,altalaban arra szoktak valaszolni
Kedves 15*15 ott hatrebb nem eroseged a biosz meg a matek se:))
A macska 1 eves koraban kepes kolykot/ket fialni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!