Vajon vemhes a macskam?
A macskam tuzelesekor nem lattam errefele semmi macskat,de ahogy haton hempereg latszik 3 cicije.Szerintetek vemhes?
S mielott jonne a ok valas h miert nem ivartalanitom,azert nem mert szeretnek meg egy macskat,s tobb ismerosom mondta h kellene nekik macska,ha lesz
és ha lesz a macskádnak 8-10 kölyke, akkor azoknak mind fogsz gazdát találni?????
2-3 év alatt egy átlagos macskának kb 25ezer leszármazottja "keletkezik"
évente kb 1 millió macska kerül be a menhelyekre vagy az utcára vagy a teherautó kereke alá
ha 1 macskát elhozol a menhelyről 2 életet mentesz meg, azt amelyiket elhozod és azt, amelyik a helyére kerülhet
arról nem is beszélve, hogy az elletéssel a macskád életét rövidíted meg, az ivartalanítással meg megelőzöd az ivarszervi daganatokat
látatlanban meg senki nem mondja meg, hogy vemhes-e a macskád, de ha tüzeléskor nem volt bezárva, akkor kb 99,99999999% az esélye
Igazad van kérdező!!
Bár én nem tudom mik az erre utaló jelek, de reméljük lesznek cuki kiscicák. Én imádom őket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!