Hogy tudom megnezni, hogy a macskam kandur-e vagy nosteny? Vagy valamibol az latszik?
Figyelt kérdés
Kerem segitsenek!2009. márc. 20. 16:35
1/7 anonim válasza:
a kandúrnak látszik a zacskója, és markánsabb a feje, az orránál egy kicsit púposabb
üdv kispetya
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Minek tart macskát az olyan, aki azt se tudja, hogy a feneküknél kell keresni a különbséget? Már a pár napos cicán is látni, hogy micsoda. Az embereknél azért remélem felismeri a férfiakat meg a nőket...
4/7 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Kismacskáknál bizony sokszor alig lehet látni a különbséget. Az én 4 hetes cicámról még az állatorvos sem tudta biztosan eldönteni, hogy milyen nemű! Csak pár hét múlva vált nyilvánvalóvá, hogy kislány. Úgyhogy ez nem olyan egyszerű, mint gondolod.
5/7 anonim válasza:
Tényleg nem egyszerű eldönteni kiskorukban... nagyobb korukban a kandúroknak szélesebb a feje és vaskosabb az orra, sőt még izmosabb is, mint a lány cica
6/7 anonim válasza:
Eddig 53 kidobott cicát neveltem fel, volt köztük bőven újszülött is... És nem úgy értettem, hogy egy szempillantás alatt megmondom melyik micsoda, de ez a kérdés igen hülyén van megfogalmazva. Se a cica kora, semmi, így nem csoda, ha valaki félreérti. Bocsi.
7/7 anonim válasza:
Az én cicám kicsi karcsú a feje sem nagyobb és kandur .A nagyon pici cicáknál a nőstény nemiszerve hátrébb van mint a fiúnál a fiúknál meg a herék helyénél kicsit sötétebb a szőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!