Születésük után mennyi idővel lehet a kiscicákhoz hozzáérni?
Én első pár napban inkább csak nézem, majd az anyukáját is simizem és "véletlenül" hozzáérek a picikhez:)
Az anyamacskától is függ. a miénk is köztünk volt a kölykeivel, nem volt ellenére, hogy 2-3 hetesen már simiztük, kézbe vettük őket:)
Utolsó:
Régen én is azt hittem ,de ha a cica a lakásban, a családban él, akkor nem így van. Az anyamacskától sok múlik, de azért eldobni nem fogja őket, max. jelzi, hogy nincs ínyére a fodosás.
Újszülött korban én sem apajgatom a kiscicákat, de az ellés után a véres dobozból átpakolom a kicsiket egy tisztába, és az anyukájuk ezt nem bánja:) Utána jó néhány napig nem piszkálom őket, inkább cdsak az anyjukat simizem, dícsérem, hogy milyen jó anya:)
Majd ha kinyílik a szemük, már többet lehet simogatni, 3-4 hetesen meg már úgyis vissza kell őket segíteni a dobozba, mert kifele mindig könnyebben megy nekik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!