2 hetes kiscicákat mikor jönnek elő? (bővebben lent)
Pontosan jún.10-én lesz 2 hete,hogy a cicám megfialt.Sokat van a kicsikkel,néha kijön hozzám,de egyébként teljesen egészséges.
Viszont anno a cicámnak építettem egy házikót (oda fialt be),ami elég sötét ahhoz,hogy belássak,mindentől védve van,komfortos,nagyon szereti.A "gondom" az,hogy még nem jöttek elő a kicsik,de 2 hét után gondolom ez még normális.Meg kell várnom,hogy maguktól jöjjenek elő?Vagy majd az anyukája hozza őket?Azt hallottam ilyenkor nem szabad zavarni a helyüket,én pedig nem látok be,csak hallom őket.Mennyit kell még várnom?A feleségem is tanácstalan.A cicám nagyon emberszerető,ragaszkodó,kis korától megállás nélkül foglalkozok vele,teljesen összenőttünk,úgyhogy én nem jelenthetek akadályt.Egyébként nagyon ragaszkodnak hozzám a kutyák-macskák,úgyhogy rossz ember csak nem lehetek.:)
Már előjöttek,egészségesek.Minden rendben.:)
Egyébként 1 éves múlt 4-5 hónappal az anyacica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!