A macskák érzik ha sajnos meghalnak? És van olyan macska aki ezért elmegy és nem jön többé vissza?
nekünk is van , vagyis volt egy beteg kiscicánk...állandóan könnyezet a szeme, étvágya sem volt, és remegett is, mint aki fázik, hiába a radiátoron ült. vettem üzletben szárított tengeri moszatot(vagy algát), és ez nagon megizlett neki biztos halszaga volt amit ő lrzett, és eltelt pár nap, és már jól van, játszik is meg jókedve van, és nőtt is vmennyit, ezelőtt sajnos nem is nőtt, azt hittük olyan pici marad. Lehet az állatoknál vannak bizonyos vitaminhiányok, az ilyen msozatokban meg nagyon sok "segítség" van. Én is fogytam től látványosan.
Szóval szerintme érdemes kipróbálni, egyszer venni egy ilyet, be kell áztatni fél napra, és akkor visszanyeri az eredeti méretét, nagyobb tálba kell tenni, mert majd a 10szeresére dagad.
folyt.
sajnos nem minden cica szereti...:(( de egy próbát megér
Ez így van, megérzik és elmennek meghalni!
De 1. válaszoló!!!
Nem a kedves gazdi karja megölni a szeretett macsekot!!!
1 válaszoló te féreértettél!Nagyon szeretem a cicámat és nincs szivem csak úgy elaltatni.Szerintem nem birtam volna elvinni altatni.Nem én akarom elaltatni hanem a doki.Ő mondta,hogy tele van a düdeje genyel és belül sorvad.És mindent megtettem eddig a cicámért.Vettem sok vitamint,orvohoz vittem,finom macska kajákat vettem neki és persze puha eledelt vettem mert nem tud rágni.
Múltkor anyám mondta,hogy elviszi egy munkatársa és elaltatja ingyen de én elleneztem.Kiborultam akkor.És persze nem lett elaltatva.
Ja és amúgy igen szenved és nem azért akarom elaltatni mert öreg hanem mert SZENVED!Ha esetleg előkerül akkor nem viszem elaltatni.De már a doki modta,hogy nem menthető.Akkor mit csináljak?Mert ha egy macska szenved akkor már állatkínzás ha a gazdi hagya szenvedni.Nem?
Köszönöm mindenkinek a választ.
És kérlek titeket hogy ne higyétek hogy én örülök ennek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!