Orokbe fogadtam egy tigrist? Meddig normalis kiscicanal a "mindent megharapok" mania?
Figyelt kérdés
8 hetes baba cicam kisse hiperaktiv. Allandoan szaladgal, vagyis inkabb ugrik, mint egy nyul. Mindennel jatszik es mindent a szajaba vesz. Ha nem jatszunk vele nyavog vagyis inkabb csak nyikorog. Ejjel is ugrabugral, nem tud nyugton maradni. Ha engem harapdal, hatarozottan raszolok es ugy tunik kezd leesni neki, hogy nem szabad. Olyan fura, volt mar cicam, de ok olben ucsorogtek es dagasztottak a hasam. Igy nekem olyan, mint ha o nem szeretne minket, vagy nem tetszik neki a lakas. (az eredeti gazdanal is lakasban volt) Le fog majd nyugodni? Ez normalis egy kolyoknel? Ha engem harapdal mikozben a hasat simizem, az annak a jele, hogy utal, vagy csak siman "kishulye" es bolondozik? Megijedtem, mert egyebkent en nagyon szeretem, de ilyen tapasztalatom meg nem volt, pedig volt mar sok cicank.2011. jún. 7. 13:34
11/13 anonim válasza:
Jaaaajj. Kiscicáimmal úgy játszok hogy a hasát összevissza "csikizem" a lábaikkal erre karmolnak rugdosnak, ha az ujjam odateszem lenyugodnak és harapdálják egy idő után pedig már csak nyalják és abba sem hagynák órákig. Sztem ez tök alap dolog, lehet hogy tényleg hiperaktív cicus nyugtasd le valami illatokkal a lakásban
12/13 anonim válasza:
Dehogy utál:)
Csak mindig játszani akar. A cicák így szoktak az emberekkel játszani, hogy harapdálják a kezünket.
Az enyém is 8 hónapos és dettó. Egész nap szaladgál, ugrál,játszik, minden érdekes neki. Időnként kidől, majd alszik egyet.
Reggel a WC-be is fejest ugrott, az uram kapta ki belőle...
Egyébként le szokott hajtva lenni a teteje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!