Szerintetek hány éves a cicám? Aranyos?
:D
Egyszerűen imádnivalóak.Párommal anyósoméknál lakunk.Nekem van egy cicám (Letti),anyósomnak meg van bent a lakásban még 4 ,meg kinti is van 2...Cicaparadicsom...
SZia! Gyönyörű a cicád :) Gratulálok, hogy iyen szép kort megélt, mondjuk én valamilyen megérzésből kifolyólag 8-ra tippeltem, talán a kérdésből :)
Szeretném megkérdezni, hogy-hogy tudott ennyi évet megélni? Az én cicáim, bár kinti cicák, de sajnos 2-3 évnél nem éltek többet. Igaz, hogy megmérgezték őket :( de rengeteget csavarogtak, volt, hogy eltűntek napokra és csont soványan jöttek haza. Talán ivartalanítva van? Vagy lány cica?
Mutatok én is egy képet a Kacor cicámról. Gyönyörű cica volt és nagyon aranyos
Vagyis kinti-benti cica, mert néha beengedtük, főleg a hidegebb téli napokon és ilyenkor jól elvoltak a kutyusommal :))
Fiú cica, és ivartalanított. világ életében lakásban volt, én vagyok a 3-ik gazdi.Az első helyen bántották a gyerekek, bajszát vágták, ilyesmi. :( Utána egy néninél volt kb.9-10 évig.De ő nemrég került otthonba és onnan fogadtuk örökbe. Jó minőségű tápot kap és sok szeretetet. :) Remélem azért még sokáig velünk lesz, a fogait most néztem meg, még teljesen épek. :)
Nagyon szép a Kacor cicád is. Nekem is volt egy hasonló kinti cicám, de sajnos ő eltűnt.:S Ez van sajnos falun a cicákkal. Ott nem nagyon élnek sokáig. De mamáméknál vannak még kinti cicáink, szerencsére ott a mienk az ,,alfa,,. :D Így ő védi a sajátjait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!