Szerintetek hány éves a cicám? Aranyos?
Nagyon szépen köszönöm :) Én nem néztem volna ki a cicádból hogy elmúlt 10 éves :) Tényleg nagyon fiatalos :)
Egyébként az utolsó képen lévő cica tényleg golyófejű, de egy kis piszkafa a teste :D Csak nagy a szőre főleg a fején :P
Nagyon jók a képek. Eszméletlen miket tudnak csinálni. :D
Nem tudom elképzelni mi játszódik le annak a fejében aki képes bántani őket. :( Olyan aranyosak, és annyi szeretetet tudnak adni. :)
Hát én se :S De az biztos, hogy egy lelketlen szörnyeteg!
Egyébként kívánom nektek, hogy a cicád még sokáig veletek legyen "idős" kora ellenére. Nagymamámnak van egy 22-23 éves cicája (ők is befogadták ,de már 20 éve velük van és nagyjából 2-3 éves volt amikor hozzájuk került) és teljesen egészséges :D
A fogait kellene látnom, hogy megtippeljem a korát...
:-))))
Nagyon szép cica,nekünk is van egy fekete,fehér mellénykével és a pocakja is fehér (Maggie-legfiatalabb cicánk nemsokára 2 éves lesz).Én cicám (Letti,kis vörös),ő általában ha olvasni akarok odafekszik,mert féltékeny,ha telefonálok,akkor ott csipog a fülemnél a telefonba :D
Nagyon cuki. :D Ő is elég nagy cica. Hány kiló?
Az én Macikám 6 körül van.De magas is, sokan mondják olyan mint egy párduc. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!