Neostomosant vagy valami más szert rüh ellen lehet venni humán gyógyszertárban?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 20:13
1/6 anonim válasza:
Lehet venni olyan patikában, amelyik tart és árusít állatgyógyszereket is, nem csak embernek valót. Nálunk volt, de már megszűntették, sajnos nem tudom miért. Én is ezt vadászom éppen. Bemenni városba most nem tudok, de ha netről rendelem meg nagyon sok a szállítási költség. Nem értem miért nem lehet egyszerűen postával küldeni. Volt ahol 1500 ft a szállítás, nem normálisak. Persze, ha nagyobb tételben rendel az ember megérné, de így nem.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is így vagyok. Elvinném az állatorvoshoz a macsekot, de se szállító dobozom, se autóm, ráadásul elég akaratos is a macska, ha nem az van, amit akar akkor harap és karmol. :S A szomszédom megy jövő héten a dokihoz, azt mondta ott megkérdezi, hogy tudna-e adni. Ha nem felejti el.
2011. jún. 6. 20:46
3/6 anonim válasza:
Fülatkás? Mert azt nem pusztítja ki a neostomosan (tapasztalat). Otimectin gél kell neki,ezt tuti nem kapod meg humán gyógyszertárban. Ezenkívül advocate spot on-t tennék még rá.
Szállítódobozt meg mindenképpen szerezz be, mert lehet még nagyobb baj is, amikor rohanni kell vele.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem, a fülével nincs gond. A hátán vakarta ki a szőr egy részét, meg a hátsó combján. Kisebb foltokban jött ki, meg kicsit meg van ritkulva a háta első részén.
2011. jún. 7. 09:11
5/6 anonim válasza:
Bármelyik patikába bemész,tudnak rá adni valamit.nekem az apám egy gyógyszercégnél dolgozik és az esetek 80%ban van olyan emberi gyógyszer amit cicának is szoktunkadni (kisebb mennyiségben) egyébként az emberek bőrét is megtámadja a rüh,nekik is kezelik valamivel..
6/6 anonim válasza:
Na azért az nem úgy megy ám, hogy ami jó az embereknek az majd jó lesz a macskának is, csak zié, kisebb mennyiségben, meg mit tudom én...
A humán gyógyszeralapanyagok nagy része MÉRGEZŐ a macskákra és más állatokra. Csak olyan szert használj, amit állatorvos is jóváhagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!