Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy használjam a Neostomosant?

Hogy használjam a Neostomosant?

Figyelt kérdés

- Hány kutyát lehet egy ampullával megfürdetni? Közepes méretűek.

- Mennyi idő után kell megismételni a fürdetést?

- Muszáj rajtahagyni a Neostomosanos vizet? A kutyámnak múltkor kimarta a szőrét és vörös lett (fekete színű). Ha leöblítem tiszta vízzel akkor nem jó?

2011. ápr. 29. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Te hígítottad kellő képpen amikor a kutyádat fürdetted vele?

Amúgy az 1 ampullát 1l vízben kell feloldani. azt majd Te fogod látni, hogy egy kutya mennyit vesz fel ebből az oldatból. Szerintem egy közepes méretűre elég az 1l, de függ attól is mekkora a szőre.

És igen muszáj rászárítani, amúgy nincs értelme.

Egyébként mi ellen akarod kezelni kutyáid?

2011. ápr. 29. 19:21
 2/7 anonim ***** válasza:
11 = egy liter
2011. ápr. 29. 19:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen rendesen higítottam.

Bolha ellen akarom. Nincs nagy baj, csak a múltkor megszívtam, egy csomó pénzt kidobtam spot-onokra, nyakörvekre, szerekre, úgyhogy gondoltam, most először megfürdetem annak ellenére, hogy nem biztos, hogy bolhás és csak utána rakom rá a drága nyakörveket stb...

Szóval egy vízben csak egy kutyát fürdessek? A következőt már másikba? Elmegy a hatása?

2011. ápr. 30. 13:21
 4/7 anonim ***** válasza:

A hatása nem megy el. Ha elég egy liter oldat abban meg tudod fürdetni a másikat is.

Megkérdezhetem miket használtál régebben?

Mert a csappek elég jók szoktak lenni. És a Kiltix nyakörv is nagyon jó.

A Neostomosan csak ideig óráig hat. Vagyis a benne levő élősködőket azonnal elpusztítja, de ha másnap ráugrik egy a kutyára, az már nem fog elpusztulni.

2011. máj. 1. 08:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Exspot, Frontline, Biospotix, Kiltix, Insecticide, orvos is kezelte őket, Bolfo (macska is van) stb... -.-" A fürdetéstől meg az orvostól időlegesen kipusztultak, de aztán visszajöttek, hiába a bolhairtó, meg a lakástakarítás.

Tudom hogy nem tartós, utána rá fogom rakni a nyakörvet.

2011. máj. 1. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor jó.

Amúgy nekem is kombinálva kell rátenni a cuccokat annyi a kullancs. Nyakörv mellett csepp is van rajta.

2011. máj. 1. 20:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem csak a bolhákkal van bajom. Az őrületbe kergettek tavaly is.
2011. máj. 2. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!