Hogyan használjam a haltit?
Figyelt kérdés
Vettem a kutyámnak egy haltit (szájszíj) mert nagyon húz és semmilyen más módszer nem használt. Pontosan hogyan használjam? Hallottam olyanról, hogy két pórázzal kell, de hogyan? Meddig kell használnom?2010. nov. 3. 17:36
1/6 anonim válasza:
van ennek értelme? én nem látom de itt 1 kép: [link]
1 pórázzal is lehet csak kell hozzá ilyen izé...
google mindig a barátod:)
sztem addig használd amig meg nem javul ez 1 értelmü...
2/6 A kérdező kommentje:
öhm igen... csak már többszöris láttam, hogy két póráz kell hozzá
2010. nov. 3. 18:39
3/6 anonim válasza:
Középső oszlpo, majd katt a képekre, és kihozza nagyobba: [link]
Nem olvastam végig, de hátha hasznos, legalábbis nekem volt benne új főleg a kutya egészségére nézve figyelembevevendő információ: [link]
Lejebb a termékleírás alatt ír a felhelyezésről és ez után, hogy melyik fajtához milyet ajánl (bár a vásárláson te már túl vagy):
4/6 anonim válasza:
Kezdetben mindenképpen 2 pórázt használj! Az előző vagyok és a pdf-es linkemnél olvastam.
Itt is találhatsz még hasznos dolgot, vagy kérdezhetsz Melindától: [link]
5/6 anonim válasza:
2. és 3. = 4. (kivéve, ha megelőz valaki) :D
6/6 A kérdező kommentje:
köszi:D
2010. nov. 4. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!