Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem szeretnek a macskák...

Miért nem szeretnek a macskák háton, , feküdni, ,?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 21:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Jajj... megzabálom! :-*
2011. jún. 4. 21:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Off: Gyönyörű ez a cica! Milyen fajta? Mert gyönyörű a szőre, nagyon ápoltnak és egészségesnek látszik!

ON: Nekem is volt olyan cicám, amelyik szeretett háton feküdni:)

2011. jún. 4. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudjuk milyen fajta,mert úgy fogadtuk örökbe.(nénitől aki otthonba került)És a nénihez is egy kisgyerekes családtól került, mert ott bántották. :( Már 12 éves körül van. Picit hasonlít a bombayre, [link]

de szerintem sima házi cica. :D

Jah, és mindig fésüljük, amit imád. Meg általában royalt kap. Szerintem is szép, de olyan rossz is.

2011. jún. 4. 21:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Köszi! Biztos voltam benne, hogy jó minőségű tápot kap:)

Igen, nagyon hasonlít arra a cicára:)

2011. jún. 5. 08:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Alapvetően azért védik a hasukat, mert a leg érzékenyebb pont, a verekedéskor is a 4 lábával, ha eldől, azt nagyon védi. Szóval ösztönösen nem szereti a hasát a macska sem mutogatni sem hagyni.

Viszont ha nyugodt körülmények között van, és megbízik a gazdiban, és rendszeresen poci simre volt "szoktatva", mind hagyja. Nekem mind azt csinálja, mint az előző kedves hozzászóló fekete ördöge!!!

2011. jún. 5. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!