Miért nem szeretnek a macskák háton, , feküdni, ,?
Off: Gyönyörű ez a cica! Milyen fajta? Mert gyönyörű a szőre, nagyon ápoltnak és egészségesnek látszik!
ON: Nekem is volt olyan cicám, amelyik szeretett háton feküdni:)
Igazából nem tudjuk milyen fajta,mert úgy fogadtuk örökbe.(nénitől aki otthonba került)És a nénihez is egy kisgyerekes családtól került, mert ott bántották. :( Már 12 éves körül van. Picit hasonlít a bombayre, [link]
de szerintem sima házi cica. :D
Jah, és mindig fésüljük, amit imád. Meg általában royalt kap. Szerintem is szép, de olyan rossz is.
Köszi! Biztos voltam benne, hogy jó minőségű tápot kap:)
Igen, nagyon hasonlít arra a cicára:)
Alapvetően azért védik a hasukat, mert a leg érzékenyebb pont, a verekedéskor is a 4 lábával, ha eldől, azt nagyon védi. Szóval ösztönösen nem szereti a hasát a macska sem mutogatni sem hagyni.
Viszont ha nyugodt körülmények között van, és megbízik a gazdiban, és rendszeresen poci simre volt "szoktatva", mind hagyja. Nekem mind azt csinálja, mint az előző kedves hozzászóló fekete ördöge!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!