Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért szeretnek ennyire a...

Miért szeretnek ennyire a macskák?

Figyelt kérdés
Egészen kicsi korom óta szeretem a macskákat (most 14 vok) és az utóbbi időszakban észrevettem hogy a macskák keresik a társaságomat. Ezt úgy vettem észre hogy a sulival szemben van egy kisállateledel és kellékbolt.Az ajtó elé ki van téve egy kis táp az állatok számára és a kóborcicák nagyrésze oda jár enni, akik nem nagyon szeretnek az emberek társoságában lenni. Egyik nap mikor vártam a nővéremet hogy jöjjön értem a sulihoz átmentem a másik oldalra, az állateledeles elé. Volt ott egy igazi kite-katt cica (csak a hasa nem volt fehér).Legugolta és hívtam magamhoz, odajött hozzám és engedte hogy megsimogassam.Másnap is láttam azt a cicát és valaki megpróbálta megsimogatni, de elszaladt.(ez reggel volt) Aznap délután megint megpróbáltam megsimogatni és nekem engedte.Több macsekkal is volt ilyen élményem, de teljesen másmilyen is.(Mamám vad cicája az ölemben aludt el pedig ő ha már meglátta mamámat is 5 méteren belül elszaladt)Szüleim is csodálkoznak ezeken a dolgokon mikor látják ezeket a dolgokat. Mellesleg cukorbeteg vagyok és arra gondoltam talán ezzel függ össze az egész, de mielőtt az lettem volna már akkor is voltak ilyenek pl amit mondtam mamám macskája is előtte történt...
2010. dec. 23. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Velem is így van. :)

Én nem vagyok cukorbeteg, szóval nem hiszem,hogy azért lehet.

2010. dec. 23. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem vok egyedül...Ennek örülök:)
2010. dec. 23. 20:39
 3/5 anonim válasza:
100%
En is nagyon szeretem a cicákat.Annyira, hogy anyukam szerint elozo eletemben macska voltam.10 macskam van es mind az utcan talaltam..szoval ok talaltak meg engem :P:)
2010. dec. 24. 12:11
 4/5 Brigi ^^ ***** válasza:
Szerintem erre a kérdésre ne keress választ, csak örülj, hogy ez így van. Vannak dolgok, melyekre nem lehet választ találni. Kis mázlista... :)
2010. dec. 25. 11:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Örülök is neki csak kíváncsi voltam milyért...xD
2010. dec. 29. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!