Kaptam 2napja egy kb,1 hónapos kiscicát. Elég csipás, levert, hmm azt hittem kamilla, szemcsepp, és elmúlik. De az előbb kakilt, és olyan volt mintha egy pici vér is lenne benne?
Igen igen, sejtettem hogy a panleukópia az, meg is néztem gyorsan neten.
Egy féreghajtó tabletta nyolcada mehet a kicsinek.
De ez a kemény has nem tetszik nekem...ha nem írnád hogy kakil, azt mondanám szorulása van.
Viszont ekem volt egy alig két hetes kiscicám, nagyon nehezen evett, sírt, és borzasztó kemény volt a felpuffadt hasa...
Elmúlt magától, kinőtte, nem tudjuk mitől volt...
Nem tudom komoly baja van-e a cicádnak, de én pl. hajlamos vagyok mindig olyan betegséget bebeszélni magamnak, amivel már megszívtam.
Csipás, levert, akkor macskanáthát tippelnék neki. Nem hiszem hogy enne, és még kakilna is, ha komolya gyomor, bél, vagy máj gyulladása van.
Viszont megpróbálnék a helyedben elmenni az állatorvoshoz, és elmondani neki,nem akarsz a cica rovására várni, de egy kicsit várnod kell a fizura. Legalább adjon otthonra por állagú antibiotikumot, ha azt javasolná, azért pár száz forintnál nem kérhet többet. De legalább mondja meg mit tippel hitelbe...
Akkor tuti virus (macskanátha, vagy baci, ha mindkét szemét érintette.
Állatorvostól hozhatsz neki tiacilt...
Humán (hátha van otthon), meg lehet használni a tobrexet, ciloxant, garasone-t...(garasone az a legerősebb, nem azzal kellene kezdeni)
Ezt alkalmazom nála, és javult tőle. Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!