Etetési problémám van, segítene valaki?
Sziasztok az lenne a kérdésem, h mit tegyek, a helyzet a következő: a cicám fix, kimért mennyiségű kaját kap egy nap. a szárazat 2 részletben este pedig nedves kaját. Ez a méretéhez igazított megfelelő mennyiség. Néha azonban, nem minden nap, de azért hetente 1-2x az adagján felül még akar kaját. Elég tanácstalan vok, h akkor most éhes, v csak nasizni akar, és adjak-e neki egy kevéske pluszt mert tényleg szüksége van rá, v nincs. Szerintetek ilyen esetben adjak még neki, és mennyit pl a napi adag 10%-át? Nagyon nem akarom h elhízzon...
Köszi a válaszokat.
Nyugodtan adhatsz neki, ez a kimérjük a kaját hülyeség a kutyáknak kell, akik bármennyit felfalnak, akár hányásig.
A macska annyit eszik amennyit bír...
Ad kettő, arra gondolj hogy e is hol többet, hol kevesebbet eszel, nem? Ők miért nem lehetnek kívánósak, nem robotok, macskák!
Pl jön a tél, tuti többet kell ennie, mert zsírt, és téli bundát akar a szervezet növeszteni.
hagy, hagy egyen, ha hagysz kint neki állandóan, akkor sem fog elhízni, nekem mindig van kint, mindenféle, mégsem járnak rá, és mind szép formájú...pedig sok macskám van...
Ha meg mégis hízna...na bumm, akkor ezt is kitapasztaltad, visszaveszed az adagját...de nem fog...
Benti vagy kinti cica?
Jó ne borítsd, ezzel arra céloztam, hogy ki tudod próbálni, mire képes...vagyis mennyire...
A nyávogás hangokban meg teljesen igazad van, csak nagyon tapasztalt gazdik tudják megkülönböztetni...
Tele raktam egy nagy tálat 4 napi adaggal, most mérem, mennyire zabál, de úgy tűnik, h most h látja h van bőven, nem esik neki a kajának, néha eszeget pár szemet, azt annyi, remélem ez így jó lesz...
Köszi a tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!