Hamarosan kis cicacat fogadok be, de a problemam az hogy a 4. emeleten lakom. Felek, hogy ki fog majd ugrani most vagy mar amikor nagyobb lesz. Milyen ovintezkedeseket csinaljak?
vegyél ablakkitámasztót. Pár száz forint
csak annyira nyitod ki az ablakot, hogy ne férjen ki. A szúnyoghálót kilyuggatják (nálam legalábbis)
A szúnyogháló gyenge, macskaháló nem kapható, a macska előbb utóbb kiesik.
Én rostahálót vettem, és felszögeltem. Nem olyan ronda, mint a csirkeháló (amíg nem rozsdásodik), de erős. A macsek szúnyog- és bogárvadászat közben teszteli rendesen: van, hogy felmászik rajta...
"Ha már megtörtént a baj egyszerűen csak szerezz be új macskákat."
Fogalmad sincs mi az ha egy kisállatot megszeretsz és elveszted!
Nagyon jó macska tartó lehetsz
Szánalmas
Van macskaháló! [link]
Félreértés ne essék, semmi közöm a céghez, de innen vettünk tavasszal hálót. És bizony, ha ki nem is ugrik a macska, kieshet. Ugyanis a fémen nem tud kapaszkodni, így ha kimegy az ablakpárkányra, lecsúszik.
Mi a 7.-en lakunk. A cicám ki szokott ülni az ablakba, de soha nem ugrott ki. Mikor ideköltöztünk megmutattam neki, hogy milyen magasan vagyunk, és mondtam neki, hogy nem szabad kiugrani, mert veszélyes.
Mindenesetre ha azt látom, hogy a ablak keretnél kívülre megy (a párkányra) akkor rászólok, és bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!