Milyen cicából születhettek ezek a cicák?
Figyelt kérdés
Senki nem tudja, hogyan nézhettek ki a szülei, sokan azt mondják, photoshop. De a tényektől függetlenül, lehetne ilyen színű cicát kitenyészteni??
2011. máj. 30. 13:11
11/14 anonim válasza:
Nem lehet kapni nálunk hála az égnek, teljesen természetellenes dolog. Roncsolja az állat bundáját, baromságnak és röhejesnek találom...
12/14 anonim válasza:
Ez Photoshopnak néz ki, levettem a képet és felnagyítottam Photoshoppal, itt-ott van hiba a képen de jól meg lett amúgy csinálva. De nagyon szépek, kár hogy nem létezik ilyen fajta cica.
13/14 anonim válasza:
Drága 14:13, nem mindenki buta, csak kimaradt az a fontos információ az előző hozzászólásodból, hogy ez a kép is a festett szőrűeknél szerepelt...
14/14 anonim válasza:
Szerintem róka és cica keverékéből. :D
Leglább ugyan olyan valószínűséggel, mint amilyen valószínűséggel ezek a cicák tényleg így néznek ki.
Amúgy nagyon cukrok. Ha tényleg lenne ilyen cica, alfogadnék egyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!