Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicatej- tényleg jó valamire?

Cicatej- tényleg jó valamire?

Figyelt kérdés

Régebben nem volt ilyen és mégis éltek a cicák :))

[link]

ezt érdemes megvenni, vagy

[link]

vagy esetleg egy olyat, amiben csak tej van??

Az első a legolcsóbb. Nem maradnak nálam a cicák, úgyhogy nem akarnék sokat költeni..

Szükség van rá? kb. 4 hetesek, már lassan ihatnak tehéntejet is, nem?

2011. máj. 29. 14:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
És az anyukájuk hol van?:O Egyébként sztem tök fölösleges mert ugy sem igazi cicatej van benne, nem tudom mi van ráirva de ha az is lenne ráirva akk sem hinném h cicatej van benne mert NEM tudom elképzelni ahogyan fejik a cicákat...
2011. máj. 29. 14:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Hű, hát 4 hetes cica az még nagyon fiatal, szopiznia kéne még... Én csak 4 hónapos kortól szoktam tehéntejet adni nekik, akkor már semmi bajuk tőle.

Esetleg próbáld ki azt, hogy felforralod a tehéntejet aztán lehűtöd és úgy adod nekik.

Szerintem a cicatejet csak azért találták ki, hogy az emberek még többet költsenek.

2011. máj. 29. 14:16
 3/13 A kérdező kommentje:

velük van még persze az anyuka is :)

de nem nagyon szopiznak már, inkább nyalogatják az anyuka táljában a kaját, de nem eszik...

2011. máj. 29. 14:16
 4/13 anonim ***** válasza:

"BIOplan cicatej 200ml

Kiegészítő eledel macskák számára - csökkentett laktóztartalmú, biotermelésből származó tehéntej, mely ízletes, és csökkentett tejcukor tartalma miatt különösen könnyen emészthető.

Összetevők: csökkentett laktóztartalmú biotermelésből származó tehéntej (3,5% zsírtartalom). " szóval ez tehéntej)

2011. máj. 29. 14:17
 5/13 anonim ***** válasza:

Igen, régebben nem volt ilyen, amelyik kiscica az anyja nélkül maradt, vélhetően elpusztult. Ez is egy álláspont, de gondolom a cél a kicsik életben tartása lenne.

Amit belinkeltél, az nem kiscica-tápszer, hanem laktózmentes macskáknak való tej. (A macskakonzerv sem azt jelenti, hogy macskákból van, hanem hogy nekik adod...)

Amire a cicáknak szükségük lehet:

[link]

Ez vízzel kiscica-tápszerré keverhető por.

Attól, hogy nem maradnak nálad, ha elvállaltad/befogadtad őket, akkor lásd is el, ha nincs rá pénzed, akkor ne fogadd be...

2011. máj. 29. 14:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Á, most látom, van anyjuk is. Akkor nem pontosan értem a problémát, miért kéne nekik tápszer?
2011. máj. 29. 14:21
 7/13 A kérdező kommentje:
"de nem nagyon szopiznak már, inkább nyalogatják az anyuka táljában a kaját, de nem eszik..."
2011. máj. 29. 14:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor vélhetően nincs elég teje a mamának, és jön az a verzió, hogy csinálni kell nekik a tápszert.
2011. máj. 29. 14:51
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
A sima laktózmentes tej is tökéletesen megfelel. Én 4 hetesen találtam az én cicámat kb, és evett junior konzervet meg kapott tejet(az enyémet nem zavarja). Ezek a cica tejek csak drága laktózmentes tejek vitaminnal dúsítva...boltban kb 300/l
2011. máj. 29. 15:28
 10/13 anonim ***** válasza:

Whiskas cicatej az felhigított tehéntej, szóval átverés!!!

Tehéntejet ilyen korán tilos! Laktózmenteset se ha nem muszáj, mert akkor is van amelyik érzékeny rá.

Royal Canin tejpótlót imádják...azt keresd...

És neked kellene is, mert 4 hetesen abbahagyni a szopizást, nem nagyon stimmel! Nincs teje az anyának valamiért?

Szóval a tejpótló. Azért mondom a royal canin-ét, mert már egy csomó márkát kipróbáltam, és nem itták, annyira gagyik, és büdösek voltak...ennek a tejpótlónak pedig szép az állaga, jó az illata...és imádták minden alom ami nálam volt!

2011. máj. 30. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!