Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet hogy allergiás valamire?

Lehet hogy allergiás valamire?

Figyelt kérdés
A macskám kb. 2 hete tüsszög. Már voltunk vele állatorvosnál..azt mondta macskanátha..adott gyógyszert is..rendesen beadtuk neki,de nem javult a helyzet. Ma vettem észre hogy a szeme kezd csipásodni és könnyezik is.. Szerintetek ez mitől lehet? Vissza vigyem az állatorvoshoz?
2010. okt. 13. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem macska influenza ami meg is ölheti. Remélem csak allergiás.. Be van oltva ez ellen? Mármint az influenza ellen? Sajnos pont ilyen tünetei vannak a beteg állatkáknak.. Menj orvoshoz vele és ne gyere el addig amíg megnyugtatóan ki nem deríti a betegsége okát és kezelje is lehetőség szerint ahogyan csak tudja. Szorítok Nektek!
2010. okt. 13. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:
macskanátha=macskainfluenza, ugyanarra a tünetcsoportra használják. Ha nem javult a helyzet, vigyétek vissza. Ha kinti cica, mindenképpen vigyétek be a házba...
2010. okt. 14. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én macskám is náthás volt. Ez a betegség olyan, hogy néha úgy tűnik, hogy rendben van, aztán még sem. Az enyém hosszú idő múlva gyógyult meg, mert már betegen kaptam...
2010. okt. 14. 11:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi volt a cicád baja? Jobban van már?

Vigyázz rá!

2010. okt. 23. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:

szia. :)

köszi a kérdést,mostmár jobban van. :D már nem tüsszög..még csütörtökig kell őt gyógyszerezni...

azt mondta a doktornő,hogy szerinte azért múlik neki ilyen nehezen a macskanátha,mert hogy kis korában nem megfelelő körülmények között élt.

Na mind1..a lényeg hogy jobban van. :D

Vigyázni fogok rá ígérem. ;)

2010. okt. 26. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!